fbpx

Landgoed de Hoven
in Rotterdam

Op Landgoed De Hoven worden in totaal drie luxe gebouwen met hoogwaardige moderne appartementen en penthouses gerealiseerd. Lekker ruim, warm en van alle gemakken voorzien. Met de stad binnen handbereik. Dit is thuiskomen op je eigen landgoed in Rotterdam.

Aan de rand van de nieuwste stadswijk Park 16Hoven worden in totaal 70 bijzondere koopappartementen in een parkachtig landschap gerealiseerd. Zowel de charmante en organische architectuur van de woningen, de luxe uitstraling als de ligging in een weids park zijn zonder meer uniek te noemen voor Rotterdam en dit deel van de Randstad.

De appartementen en penthouses op Landgoed De Hoven zijn verdeeld over drie gebouwen genaamd De Oranjerie, ‘t Koetshuis en de Villa. Het witte uiterlijk van de appartementengebouwen, de royale balkons aan de buitenzijde en de glooiende vormen van de complexen bevestigen dat je op een bijzondere nieuwe woonlocatie bent beland. Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergroting.

De keuken:

Het Landgoed De Hoven biedt exclusieve luxe appartementen op een unieke locatie. De keukens zijn daar op afgestemd. In de basis is gekozen voor kwaliteitsmerken. Voor dit project is er daarom gekozen voor SieMatic “maatwerk”. De luxe basiskeuken is voorzien van maar liefst tot 4 Siemens inbouwapparaten waaronder een luxe inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Daarnaast is het werkblad van een 2 cm“light design” composiet. De kopers zijn vrij om verdere invulling aan de keukenruimte te geven of kunnen de luxe basiskeuken naar eigen wensen invullen.

Ontwikkelaar:
BVR VastgoedOntwikkeling B.V.

Aannemer:
BVR Bouw B.V.

Architect:
wUrck architectuur

Info & verkoop
Hulstkamp Makelaars B.V. / Atta Makelaars

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.