Subliem Suyt
in Helmond

Project Subliem Suyt maakt deel uit van een van de laatste ontwikkelingen binnen de transformatie van de wijk Suytkade in Helmond. Lees hier alles over dit project.

Subliem Suyt, gelegen langs de Kanaalboulevard in Helmond, is een recente toevoeging aan het Suytkade-plan. Deze moderne stadswoningen bieden bewoners een comfortabel leven in een goed ontwikkelde wijk. Met dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, sportfaciliteiten, fysiotherapeuten, en culturele hotspots zoals De Cacaofabriek op loopafstand, is het gemakkelijk voor de bewoners om van alle gemakken te genieten. Bovendien biedt de ligging nabij Station Helmond en de N270 toegang tot moeiteloos reizen per trein of auto richting Eindhoven en verder. De stadswoningen van Subliem Suyt, verspreid over drie verdiepingen, bieden aanzienlijke ruimte en flexibiliteit, waardoor bewoners diverse ruimtes naar eigen wens kunnen inrichten.

De keukens

Samen met de ontwikkelaar heeft ASWA Keukens een basiskeuken van het merk SilverLine ontworpen. De uitgewerkte opstelling is voorzien van Pelgrim keukenapparatuur. Door de aanwezigheid van een 2,5 cm design kunststof keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

JPO

Aannemer

Jongen

Makelaar

VB&T

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond