De Nieuwe Molen
in Liessel

De Nieuwe Molen is gelegen in de dorpse kern van Liessel. Het project biedt een mooie mix van verschillende huizen variërend in grootte. Lees hier alles over dit project.

Project De Nieuwe Molen, ASWA Keukens (2)

In De Nieuwe Molen, gelegen in Liessel tussen Eindhoven en Venlo, geniet je van een aangenaam woon- en leefklimaat, met het dorpscentrum op loopafstand en alle voorzieningen binnen handbereik. Dit nieuwe woonhof biedt 49 woningen, variërend van rijtjeshuizen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande huizen. Veel van deze woningen beschikken over een volledig woonprogramma op de begane grond, wat ze ideaal maakt voor levensloopbestendig wonen.

De keukens

Samen met de ontwikkelaar heeft ASWA Keukens complete keukens van het merk SilverLine ontworpen. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van verschillende apparatauur keukenapparatuur. Door de aanwezigheid van een 2,5 cm design kunststof keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar

PM + Vast B.V.

Makelaar

Adriaan van den Heuvel Makelaars

Bakens Makelaardij

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond