Moerboom III
in Wilbertoord

Project Moerboom III biedt de mogelijkheid van landelijk wonen in het pittoreske dorp Wilbertoord. Dit plan omvat 18 woningen van diverse groottes. Ontdek hier alle details over dit nieuwbouwproject.

Project Moerboom III, ASWA Keukens

Project Moerboom III bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningen en 12 hoek- en rijwoningen, onderverdeeld in 3 blokken. De locatie van het nieuwbouwproject biedt dorps wonen in een landelijke omgeving. De tennis- en voetbalclub zijn op loopafstand gelegen, en er is voldoende recreatieruimte in de nabije omgeving. Het centrum van Mill bevindt zich slechts 3,5 kilometer verderop, en Nijmegen is binnen een half uur bereikbaar. Met de natuur in de achtertuin biedt dit project een uitgelezen mogelijkheid om te wonen in een natuur inclusieve leefomgeving!

De keukens

Samen met de ontwikkelaar heeft ASWA Keukens diverse basis keukens uitgewerkt van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van drie keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2,5 cm design kunststof keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In de showroom liggen ook voor de overige woningen de specificatie en tekeningen voor de inspiratie opstelling ter inzage.  De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Uden.

Ontwikkelaar

Cedrus Vastgoed Ontwikkeling B.V.

Aannemer

Aannemersbedrijf Jan Oosterhout B.V.

Architect

Omni Architecten B.V.

Makelaar

Makelaardij Twan Poels

Keukenzaak

ASWA Keukens Uden