Burgtse Buurt
in Boekel

Landelijk wonen aan de rand van Boekel? Het kan in de Burgtse Buurt! Het project bestaat uit 36 woning variërend in grootte. Lees hier alles over dit project.

Project Burgtse Buurt omvat 36 woningen, variërend van twee-, drie- en vierkapper tot vrijstaand, geschakeld huis en diverse rijwoningen van gezellige starterswoning tot gezinswoning. De ligging aan de rand van Boekel zorgt ervoor dat bewoners nabijheid ervaren tot diverse faciliteiten en groene omgevingen. Gelegen tussen de natuurgebieden De Peel en De Maashorst op de Peelrand in het oosten van Noord-Brabant, is Burgtse Buurt strategisch gepositioneerd om zowel de stedelijke voorzieningen als de natuurlijke schoonheid te verkennen.

De keukens

Samen met de aannemer heeft ASWA Keukens besloten kopers volledige vrijheid te bieden bij het kiezen van de keuken. Hiervoor kunnen kopers terecht in onze inspirerende showroom in Uden. Als inspiratie hebben we een volledige keuken ontworpen van het merk Silverline. De opstellingen zijn uitgerust met Pelgrim keukenapparaten, en het geheel wordt afgemaakt met een luxe 2,5 cm design composiet werkblad.

Ontwikkelaar

Gebroeders van Stiphout Projectontwikkeling B.V.

Aannemer

Bouwbedrijf van Stiphout Bouw B.V.

Makelaar

Bernheze Makelaars

Keukenzaak

ASWA Keukens Uden