Manhattan
in Roermond

Met trots presenteren wij u Manhattan, de exclusieve en spraakmakende urban residence aan de Maashaven in Roermond. Ruimtelijkheid, flexibiliteit en mooie, duurzame materialen smelten in Manhattan samen tot een ontwerp met een nautische uitstraling.

Wolkenluchten, kleurrijk en groot als nooit tevoren, tot aan de verre horizon. Water. Een schip op de rivier. Een man en een hond in de uiterwaarden. Mensen flaneren op de boulevard, winkelen aan de promenade. Een kelner serveert glazen wijn en amuses op het terras, gastronomisch verfijnd. Binnen is het aangenaam, uw veilige haven. U geniet van het oneindige panorama dat zich van de vloer tot aan het plafond aftekent: uw eigen tableau vivant. En als u wilt, dan mengt u zich in het bruisende leven dat zich aan uw voeten afspeelt. Zo heerlijk kan het leven zijn. In Manhattan aan de Maas.

Manhattan is een unieke woonlocatie: een urban residence van ongekend niveau. Als een opgaande spiraal torent het gebouw boven Jazz City uit. Zie hoe de metalen panelen schitteren in de zon, in een speels patroon en steeds wisselend van kleur. De ruime balkons van maar liefst 35 m2 benadrukken de karakteristieke vorm van Manhattan. De glazen balustrades en grote raamopeningen zorgen voor transparantie en weerspiegelen prachtige wolkenluchten. Binnen beleeft u uw persoonlijke woongenot. Warm, sfeervol en uitnodigend voor een groot gezelschap. Hier woont u op niveau, leeft u uw leven op uw manier. In een exclusief appartement of een luxe penthouse op een prominente locatie.

Project Manhattan in Roermond met SieMatic keukens.

Project Manhattan in Roermond met SieMatic keukens.

De keuken:
Manhattan biedt high-end, exclusieve penthouses en luxe appartementen op een prominente locatie. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. In de basis is steevast gekozen voor kwaliteitsmerken. Voor dit project is er daarom gekozen voor SieMatic “maatwerk”. De zeer luxe basiskeuken is voorzien van maar liefst tot zes Miele inbouwapparaten met o.a. een stoomoven en combi-oven en bij enkele appartementen zelfs een Luxe inbouwkoffieautomaat en een Quooker, en niet te vergeten in alle appartementen een BORA kookplaat met werkbladbladafzuiging. Daarnaast is het werkblad van een 2 cm “light design” composiet.

Voor de verschillende type appartementen hebben we speciaal voor de kopers in dit project twee basiskeukens ontworpen. De kopers zijn vrij om verdere invulling aan de keukenruimte te geven of kunnen de basiskeuken naar eigen wensen invullen.

Ontwikkelaar:
SDK Vastgoed bv.

Aannemer:
Bouwbedrijven Jongen Venlo.

Architect:
Kern Architecten.