Bora brengt samen wat bij elkaar hoort

- Nieuws

Bora brengt samen wat bij elkaar hoort: kookveld en kookveldafzuiging in een esthetische, compacte en effectieve eenheid. Centrale touchbediening en eenvoudige montage voor elke keuken.

BORA Classic kookveldafzuiging met inductie kookplaat

Er zijn steeds meer modellen en technische snufjes te vinden op het gebied van keukenventilatie. Eén van de nieuwste trends op het gebied van afzuigkappen is kookveldafzuiging. De kookveldafzuiging van BORA voert kookdampen en -geuren langs onderen af op de plaats waar ze tijdens het koken ontstaan: direct aan het kookveld! Geen hoeken en randen ter hoogte van uw hoofd waaraan u zich kunt stoten. Geen gebukte houding tijdens het koken. Geen storende wasem in het zicht – of op uw bril. Geen beperkingen van uw gezichtsveld.

De kookveldafzuiging wordt in de kookplaat geïntegreerd. Kookwasem en geurtjes stijgen hierdoor niet meer op, maar worden afgezogen daar waar ze ontstaan: direct aan de kook- en braadpannen. Ook het geluidsniveau van deze Bora kookveldafzuiging is beduidend lager dan van een traditionele afzuigkap. Een ander bijkomend voordeel is de eenvoudige reiniging.

Bora kent verschillende modellen, de Bora Basic, Classic en Professional.

BORA Professional kookveldafzuiging met inductie kookplaat

Hoe werkt het Bora principe?
De Bora afzuigsystemen laten kookwasem en -geurtjes niet opstijgen maar zuigen het meteen weg waar het ontstaat: direct bij het kookveld, direct uit de pan, braadslee, koekenpan of grill. Dat is geen magie maar toegepaste natuurkunde volgens de basisprincipes van de stromingsleer. Bora gebruikt hiervoor eenvoudig een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookwasem. Bekijk het onderstaande filmpje en zie de Bora Basic en de Bora Professional aan het werk.

Kom kijken in onze showroom en ervaar het zelf!
Nieuwsgierig naar de werking van deze afzuigsystemen? Kom langs in één van onze showrooms en beleef het tijdens een live demo. U kunt deze systemen werkend zien in onze showroom in Helmond, Dordrecht en Hilversum. Kijk meteen wanneer de eerstvolgende kookdemo is.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook