Gouden Greep
in Gouda

Een Gouden Greep naar een nieuw thuis! Met de realisatie van de Gouden Greep zal vorm worden gegeven aan de 2e fase van de Goudse nieuwbouwwijk Westergouwe. In de Gouden Greep is plaats voor iedereen! Jong, oud, starter of doorstromer. In totaal worden er 91 woningen gerealiseerd in het plan.

Project Gouden Greep in Gouda, ASWA Keukens

Project Gouden Greep in Gouda met ASWA Keukens

Deze prachtige woningen onderscheiden zich door de rijke architectuur en hoogwaardige afwerking. Een klassieke stijl, passend bij de historische binnenstad van Gouda. Woningen waar duurzaam omgaan met energie voorop staat. Door het plaatsen van een eigen installatie in iedere woning en het gebruik van zonnepanelen zijn bijna alle woningen in het plan ‘nul op de meter’. Geen energiekosten meer. Zo houd je flink wat geld over per maand!

Met het centrum van Gouda en de steden Rotterdam en Den Haag op korte afstand is het gras hier dus écht een stuk groener. Dat is direct voelbaar op weg naar je nieuwe huis. Je beleeft het groen, het water en de ruimte. Hier kom je écht thuis. Een Gouden Greep.

De keuken:
Samen met de projectontwikkelaar is er in dit project niet gekozen voor een basiskeuken, maar er is bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen in te vullen. Per woningtype is daarom een inspiratiekeuken uitgewerkt van het veelzijdige merk SieMatic. De keukens zijn voorzien van een volledige set Siemens inbouwapparatuur. Door de aanwezigheid van een “light design” composiet werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In totaal hebben we drie unieke keukens ontworpen voor de verschillende type woningen (hoekwoningen, twee-onder-één-kappers en vrijstaande woningen).

Ontwikkelaar:
Janssen de Jong projectontwikkeling / projectontwikkelaar Herkon

Aannemer:
Bouwonderneming Stout

Architect:
Schippers Architecten

Keukenshowroom: 
ASWA Keukens in Dordrecht of Hilversum