Huis Strijbosch
in Venray

Op zoek naar een toekomstgerichte woning? Dan biedt Huis Strijbosch in Venray een uitkomst. Dit appartementencomplex kent 18 levensloopbestendige woningen die ruim, comfortabel en energiezuinig zijn.

Huis Strijbosch, Exclusief project, ASWA Keukens

In de levendige en groene wijk Veltum in Venray wordt een nieuwbouwproject gerealiseerd genaamd Huis Strijbosch. Het appartementencomplex biedt 18 levensloopbestendige woningen variërend in grootte. De appartementen zijn voorzien van tuintje, balkon of loggia. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een privé parkeerplek en een externe berging.

Bij het project staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Alle appartementen zijn voorzien van zonnepanelen, energiezuinig en 100% gasloos. Daarnaast is de ligging van Huis Strijbosch ideaal, het centrum van Venray is slechts 5 minuten fietsen en de snelweg is op korte afstand.

De keukens

Voor Huis Strijbosch heeft ASWA Keukens een moderne inspiratie keuken van het merk SieMatic ontworpen. De uitgewerkte keukenontwerpen zijn voorzien van vijf luxe keukenapparaten. De luxe uitstraling van deze keukens worden compleet gemaakt door het design composiet werkblad met geïntegreerde spoelbak en kraan. Naast deze standaard uitwerking is het ook altijd mogelijk om de keuken naar eigen wens in te vullen. Onze verkoopadviseurs in Helmond helpen hier graag bij!

Ontwikkelaar & makelaar

Venterra

Aannemer

Bouwmij Janssen BV

Architect

Satijnplus Architecten

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond