Het Kleine Lind
in Leende

Aan de rand van het centrum van Leende, op de hoek van de Schoolstraat en de Kerkstraat, wordt project “Het Kleine Lind” ontwikkeld, dat bestaat uit 8 appartementen.

Het kleine lind, ASWA Keukens

Op de hoek van de Kerkstraat en Schoolstraat in Centrum Leende wordt een innovatief appartementengebouw gerealiseerd met 8 hoogwaardige appartementen. Deze moderne woningen kenmerken zich door hun strakke en verfrissende architectuur, overvloedige lichtinval en wooncomfort. Elk appartement beschikt over een eigen terras dat grenst aan de ruime woonkamer. Groen voorzieningen aan en om het pand maken de leefomgeving aangenaam en bieden de nodige privacy.

Wonen in Leende betekend wonen te midden van prachtige natuurgebieden zoals de Strabrechtse Heide, De Groote Heide en de Achelse Kluis. Restaurants, openbaar vervoer en winkels zijn op loopafstand te vinden van Het Kleine Lind. Met de bus ben je in 20 minuten in het bruisende Eindhoven en met de fiets ben je in 15 minuten in het gezellige Valkenswaard.

De keukens

In dit project is samen met de ontwikkelaar een complete inspiratiekuken ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van 5 ETNA keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design keukenblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar & Aannemer

Marshall Bouw en Afbouw

Makelaar

Vollenbroek Makelaars BV

Keukenzaak

ASWA Keukens Helmond