fbpx

Interview

Vader & zoon Leemans

“De keuken is uitgegroeid tot de plek waar het gezin samenkomt"
Een keuken die perfect in jouw leven past. Dat is een ASWA keuken. Aan het roer van dit familiebedrijf staan vader en zoon Leemans. Zij nemen je graag mee voor een kijkje in hun eigen keuken. 

Familiebedrijf ASWA Keukens

“Het begin weet ik nog goed”, vertelt vader René Leemans. “Op de eerste verdieping van mijn woning, in de slaapkamer, stond een keukenopstelling en lagen de monsters. Vanuit daar verkocht ik mijn eerste keuken aan een klant in Maarheeze.” Nu, ruim 45 jaar later, is dat wel anders. “Als je onze showroom binnenloopt, staat je een aangename verrassing te wachten... Keukenopstellingen in echte, huiselijke settings. We streven naar een huiselijke sfeer en creëren echte leefruimtes”, aldus Robbert. “In de showrooms staan keukens in verschillende stijlen en prijsklassen. Deze vormen echt ons visitekaartje, al maken we veel keukens op maat. Al onze adviseurs geven iedere bezoeker persoonlijke aandacht dat van groot belang is voor de weloverwogen keuze die klanten uiteindelijk moeten maken”, vervolgt hij. “Onze brede collectie bestaat uit keukens voor iedere levensstijl. Daarnaast schromen we zeker niet om een keuken geheel naar wens samen te stellen.”

Kwaliteit en advies

“Kiezen voor kwaliteit en leefbaarheid is belangrijk, ongeacht het budget. Ook jouw keuken wordt met zorg geadviseerd”, legt Robbert uit. “Het gaat om de juiste samenstelling van keukenmeubelen en de juiste apparatuur, passend bij het gebruik. Kook je graag voor vrienden en familie? Eet je onregelmatig? Of ben je dagelijks druk bezig met je gezin? Afhankelijk van jouw situatie maken we keuzes voor bepaalde apparaten en opstellingen. In onze showrooms kun je ervaren hoe het is om in je toekomstige keuken te staan, zien hoe apparatuur werkt en een gedegen advies inwinnen. “Want”, zo vult René aan, “een keuken hoeft niet altijd volledig vervangen te worden. Soms zijn enkele aanpassingen voldoende om je keuken een opfrisser te geven. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van je magnetron door een stoomoven of je keukenblad te vernieuwen.”

Familiebedrijf - Over Ons - ASWA Keukens

Dick Middelweerd, ASWA Keukens

Keukens om in te leven

“De keuken is meer en meer onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Het draait allang niet meer om koken alleen, het is de plek in huis waar het gezin samenkomt. Het zijn door de tijd heen echte leefkeukens geworden, waar je samen de dag doorneemt. Mooie, fijne plekken, waar je samen met je gezin veel meer uren doorbrengt dan voorheen”, vertelt Robbert.

Monteurs ASWA

Afspraak is afspraak

“We werken met veel van onze leveranciers al jaren samen; een betrouwbare relatie waardoor we constant in staat zijn om kwaliteit te leveren. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je nieuwe keuken”, vult René aan. “Ook hebben we een eigen montage- en installatie afdeling. Hierdoor kunnen we steeds sneller schakelen en zijn we in staat om onze afspraken goed na te komen. Die betrokkenheid maakt ons, naast onze keukens op maat, anders dan andere keukenbedrijven. De kracht van dit familiebedrijf.”

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

MAAK MOODBOARD

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.