Warm, koud, kokend én ijskoud gezuiverd water uit één kraan

- Nieuws

Waar u vroeger allerlei apparaten voor nodig had, kan nu met één kraan. Want dankzij floww tapt u koud, warm, kokend of (ijskoud) gefilterd water in een handomdraai. Heel gemakkelijk én vooral veilig.

Nieuw Floww kraan 2017 De floww kraan is het nieuwste merk op gebied van speciaal water. Toch beschikt ze over een rijke historie. Ontdek hier de unieke eigenschappen van een floww kraan!

Kokend water
Thee zetten, pasta koken of tomaten ontvellen: een fluitje van een cent met floww in uw keuken. Floww levert wanneer u het nodig hebt, gezuiverd kokend water met een temperatuur van 100°C snel, gemakkelijk én veilig! De kokend waterkranen zijn namelijk voorzien van onder meer een kindveilig bedieningsmechanisme.

Gezuiverd water
Al na een paar slokken proeft u het verschil. Gezuiverd water smaakt zachter en puurder dan normaal kraanwater. Met dank aan het speciale floww-filter, dat het leidingwater ontdoet van smaakverstorende stoffen als chloor en kalk, maar niet van de gezonde mineralen. Uw kraan en de rest van je keukenapparatuur profiteren ook van het gezuiverde water, want die blijven kalkvrij!

IJskoud gezuiverd water
Water met een (instelbare) temperatuur. IJskoud, puur én zacht van smaak. Niet uit een fles, maar vers uit de kraan, zodat u er direct van kunt genieten. Dubbel, want elke liter ijskoud gezuiverd water is vijfmaal goedkoper dan een literfles mineraalwater. Geen plastic drinkflessen is ook nog eens beter is voor ons milieu.

Zo smaakt het nog beter!

Floww 4-in-1 kraan Floww biedt keuze uit zes productlijnen, elk met eigen kranen, boilers en filters. De kranen verschillen van elkaar in design, afwerking en bedieningsmechanisme. Ze zien er allemaal stijlvol uit, zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. De kranen hebben naar keuze de Twist- of de Touchbediening. De Twist-kranen bedient u met een druk- en draaiknop, zodat u nooit per ongeluk kokend water tapt. De Touch-kranen hebben een elektronische knop. Hiermee kunt u met een druk op de knop kokend water of (ijskoud) gezuiverd water tappen. Snel en veilig!

Floww is een luxeproduct, maar wel betaalbaar!
Kiest u voor floww, dan kiest u voor meer met minder. Floww speelt in op uitstraling, kwaliteit en, heel belangrijk, plezier. En dat in combinatie met prijzen die lager liggen dan u verwacht.

(Bron: floww)