Ontdek de exclusieve keukenlijn van Boretti!

- Nieuws

Ciao bella! Mooi weer, samen lekker koken en uitgebreid eten: de ideale combinatie! Boretti, sinds jaren dé vaste waarde in kwalitatief hoogstaand design keukenapparatuur, lanceert de volledig in eigen huis ontwikkelde fornuizen- en inbouwlijn ‘Collezione Maggiore’.

Met de exclusieve keukenlijn Collezione Maggiore bereikt Boretti het ultimum in design en gebruiksgemak en ontstaan producten die al uw verwachtingen overtreffen. Samen met een gerenommeerd designer uit Italië heeft Boretti stijlvolle, unieke vormen en luxe materialen gesmeed tot een werkelijk vernieuwende collectie keukenapparaten. De nieuwste technologieën zijn toegepast om u met gemak de meest smaakvolle gerechten te laten bereiden. Collezione Maggiore: de versmelting van authenticiteit, iconisch design en kwaliteit.

Boretti Forni ovens
De Boretti oven biedt u optimaal gebruikersgemak met tijd, functie en temperatuur als belangrijkste elementen. De buitenkant van de ovendeur blijft altijd op een aangename temperatuur dankzij het koelsysteem. Het systeem zorgt er daarnaast voor dat de keuken zelf ook niet warm wordt. Bekijk hier de productbrochure.

Boretti Piani Cottura Kookplaten
Met de gaskookplaten van Boretti wordt koken genieten, en bereidt u in een handomdraai gezonde en smaakvolle gerechten. Geniet van het gebruiksgemak van een grote snelbrander, een krachtige wokbrander en ook de traditionele branders voor ‘slow-cooked’ maaltijden. Met de extra grote de XL-Brander afstand creëert Boretti de ruimte om te koken met meerdere grote pannen tegelijkertijd. Uw culinaire creativiteit blijft echt onbegrensd met de kookplaten van Boretti! Bekijk hier de productbrochure.

Boretti Cucine fornuizen
Er gaat niets boven het koken met een authentiek Boretti Maggiore fornuis; dé solide basis en blikvanger van een stijlvol vormgegeven keuken. De toegepaste luxe materialen en afwerking van het Boretti fornuis staan volledig in dienst van het tijdloos Italiaans design, de ultieme functionaliteit en het optimale onderhoudsgemak. Met het Boretti logo subtiel aanwezig op het fornuis onderstreept u uw keuze voor de ultieme uitrusting van uw keuken. Zo is luxe in perfectie vormgegeven. Bekijk hier de productbrochure.

Boretti Cappe afzuigkappen
De Boretti afzuigkappen zijn een lust voor het oog; unieke design iconen waarbij werkelijk ieder detail met zorg en passie is vormgegeven. Bovenal staat een Boretti afzuigkap voor kwaliteit en vakmanschap en garandeert dat stoom, kooklucht en vet vrijwel geruisloos worden afgevoerd. Met deze kroon op uw keuken geniet u van geruisloos, schoon comfort en design tijdens het koken. Bekijk hier de productbrochure.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden met Boretti? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms.