“Met alle begrip en hetzelfde geduld, werden de plannen opnieuw besproken”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie Lapré uit Eindhoven en hun ervaring met ASWA? 
Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Hoe zijn jullie bij ASWA keukens terecht gekomen?
Eigenlijk door onze ouders. Misschien wel 25 jaar geleden hebben zij hun eerste keuken daar gekocht. En onlangs weer. Wij hebben 7 jaar geleden deze woning gekocht en waren niet echt blij met de keuze van de vorige bewoners. Toen zijn we bij ASWA binnengelopen.

Hoe is het hele traject gelopen?
We hebben even rondgekeken en toevallig had Huib onze verkoopadviseur ruimte in zijn agenda en zijn we meteen heel serieus aan de slag gegaan. Hij nam alle tijd voor ons en na een uurtje of 3 hadden we alle keuzes doorlopen en zou Huib ermee aan de slag gaan om alles uit te werken. Bij de volgende afspraak liepen we nog even door de showroom en viel ons oog op een showroomkeuken… Precies zoals wij hem wilde, maar helemaal anders dan die Huib zo zorgvuldig voor ons had uitgewerkt. Oeps! Maar met alle begrip en hetzelfde geduld als tijdens onze eerste afspraak, werden de plannen opnieuw besproken en veranderd met dit resultaat. We zijn er echt heel blij mee.

En toen de verbouwing nog?
Ja inderdaad, dat was wel een klus. Met een baby en hoogzwanger van de tweede zijn we even op een vakantiepark gaan wonen. Wat veel minder romantisch is dan het klinkt, haha. Maar het is echt alle moeite waard geweest. We genieten dagelijks van de nieuwe keuken.

Welke apparatuur keuze hebben jullie gemaakt?
Over het koken hebben we echt wel even nagedacht. Met alle berichten over de gaswinning denk je daar toch over na. Maar koken op echt vuur, gas, heeft toch de voorkeur gekregen.  Daarnaast is voor ons de combi-stoomoven helemaal nieuw. Het is wel even wennen en moeten er echt mee leren werken, maar de smaak van alles is echt veel lekkerder!

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.