“Het vertrouwen, opgebouwd uit het verleden, gaf de doorslag”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie Goossens uit Nederweert en hun ervaring met ASWA? 
Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Klantervaring - Dhr. en mevr. Goossens uit Nederweert

Hoe is de aankoop van jullie nieuwe keuken verlopen?
Toen onze bouwplannen een beetje vaste vorm kregen, zijn we als eerste naar de keuken gaan kijken. Met onze ervaring in de bouw weten we dat het belangrijk is de keuken en badkamer snel uit te zoeken. Zo kunnen toe- en afvoerleidingen snel bepaald worden, zodat de bouw daar later niet op vastloopt. 25 jaar geleden hebben we ook een keuken bij ASWA gekocht. Ook al zijn we wel op meerdere plekken gaan kijken, we hebben uiteindelijk toch weer voor ASWA gekozen.

Wat bracht jullie tot deze keuze?
Uit ervaring weten we dat de service bij ASWA goed was. Op een andere plek werden we ook netjes geholpen, de kosten kwamen zo’n beetje overeen, maar het vertrouwen opgebouwd uit het verleden heeft denk ik toch de doorslag gegeven.

Hoe zijn jullie tot de keuze van de apparatuur gekomen?
Koken is de hobby van de vrouw des huizes en zij kookt het liefst op gas. Tijdens de bouw hebben we tijdelijk in een ander huis gewoond. Daar kookte we tijdelijk op inductie, maar koken op gas blijft onze voorkeur. Een mooie royale oven kan natuurlijk niet ontbreken en een magnetron enkel voor het opwarmen van iets. Vooral de hapjes en papjes van de inmiddels vijf kleinkinderen.

Is alles soepel verlopen tijdens het monteren?
Dat is heel goed gegaan. En wat zo bijzonder was, is dat de monteur die 25 jaar geleden de keuken plaatste, nu ook weer de keuken heeft geplaatst. Een hele fijne vakman die alles heel zorgvuldig heeft uitgevoerd!

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.