“We komen elke keer weer terug bij ASWA, ASWA voelt gewoon vertrouwd”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de familie Berkers uit Lierop of hun ervaringen met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

Klantervaring Familie Berkers Lierop.

Hoe is de keuze van uw keuken verlopen?
We hadden zelf een eigen tekening gemaakt met hoe we onze keuken wilde. Vervolgens zijn we met deze tekening langs verschillende zaken gegaan. Uiteindelijk zijn we toch weer bij ASWA Keukens uitgekomen, de zaak waar we ook onze vorige keuken hebben gekocht. Dit voelde toch vertrouwd.

Je ziet ook grote verschillen tussen ASWA en de andere keukenzaken. Bas liet ons vrij en was niet opdringerig. Je hebt bij ASWA niet te maken met agressieve verkopers, dit is in andere zaken wel het geval. Dit ging zelfs zo ver dat ik in tranen een zaak verliet, zo kwaad was ik. Er wordt gewoon te veel druk opgelegd.

Bij andere zaken krijg je een prijs te zien wat het kost, en vervolgens mag je het voor de helft hebben. Hierdoor voelde wij ons echt opgelicht. Bij ASWA heb je meteen te maken met nettoprijzen. Eerlijkheid is voor ons belangrijk.

Hoe is de samenwerking verlopen, vanaf de keuze t/m de oplevering?
We zijn zelf met een tekening langs gegaan. We wisten dan ook precies hoe we wilden dat de keuken eruit zou komen te zien. Op advies van de verkoper is alleen het blad uiteindelijk iets anders geworden. De verkoper stelde ons een kleur voor die net nieuw was. We waren direct verkocht, dit was het!

In de showroom staan verschillende keukens maar iedere woning is anders. Alles is dan ook op maat voor ons gemaakt. Hier hebben ze ook een huisbezoek voor gedaan. Ze hebben toen alles op gemeten. Niet alleen de maten maar ook de apparatuur is op ons afgesteld. De oven is wat lager gezet en de koelkast op ooghoogte. Nu kan ik overal goed bij.

Klantervaring familie Berkers Lierop

Hoe gebruikt u uw keuken?
Onze keuken is een echte leefkeuken. Wanneer er iemand langs komt drinken we even een kopje koffie. We kijken vanuit onze keuken mooi uit op het park. Het is gewoon gezellig kletsen in de keuken. We brengen veel tijd door in onze keuken, dan moet het ook naar wens zijn.

De gekozen apparatuur wordt ook optimaal gebruikt. We hebben geen ongebruikte apparatuur, dat zouden we ook erg zonde vinden. Vooral onze oven en wokbrander gebruiken we echt bijna dagelijks.

Wat vond u van onze showroom?
ASWA heeft een hele mooie showroom. Alles is ruim opgezet en er zijn echt allerlei soorten keukens te zien. We werden ook meteen netjes ontvangen met koffie.

Zou u ASWA aanbevelen aan anderen?
Wij zouden ASWA zeker aanbevelen! Sterker nog, dat hebben we ook gedaan en doen we nog steeds. We gaan niet voor niets telkens weer terug! We hebben eigenlijk ook nog nooit iemand gehoord met slechte ervaringen. ASWA voelt gewoon vertrouwd.