Filter BORA Pure vervangen, hoe doe ik dit?

- Tips & Tricks

Heb je een BORA Pure in jouw keuken, bekijk dan deze video om jouw actieve-koolfilter te vervangen. De recirculatie filter van de BORA kookplaat moet worden vervangen wanneer het ventilatorniveaudisplay F (filteronderhoudsindicator) weergeeft.

Een regelmatige reiniging en een regelmatig onderhoud staan garant voor een lange levensduur en een optimale werking. Het roestvrijstalen vetfilter en de afdekkingen kunnen met enkele eenvoudige bewegingen worden verwijderd en zijn vaatwasmachinebestendig. Alleen wanneer de kookveldafzuiging in recirculatiemodus werkt, worden twee actieve-koolfilters gebruikt. De actieve-koolfilters binden geurstoffen die tijdens het kookproces ontstaan en dienen te vervangen worden wanneer het ventilatorniveaudisplay F weergeeft. Deze actieve-koolfilters zijn eenvoudig zelf te verwisselen, zoals je kunt zien in bovenstaande video.

Hoe duur is de actieve-koolfilter van BORA?

Nieuwe actieve-koolfilters voor uw BORA Pure kookplaat kun je bestellen via de webshop van BORA. De prijs van het filter verschilt per type kookplaat. Voor de BORA Pure kookplaat recirculatie variant is de actieve-koolfilter PUAKF het juiste filter. De gebruikersduur is ongeveer 150 uur. Lees meer >>

Kom kijken in onze showroom en ervaar het zelf!

Nieuwsgierig naar de werking van deze afzuigsystemen? Kom langs in één van onze showrooms en beleef het tijdens een live demo. Je kunt deze systemen werkend zien in onze showroom in Helmond, Dordrecht, Hilversum en Uden. Kijk meteen wanneer de eerstvolgende kookdemo is.

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wil je persoonlijk advies over jouw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je  hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook:

(bron: BORA)

BORA Pure koolstoffilter vervangen