Internationaal interieurarchitect
Perry Hanssen

- Nieuws

Inmiddels wonend in het Brabantse land is Perry Hanssen, internationaal  interieurarchitect, bepalend voor SieMatic keukens van Duitsland tot aan Qatar en Hong Kong. Hij is de drijvende kracht achter de Urban Lifestyle van SieMatic en een regelmatige winnaar van diverse Design Awards, waaronder de Reddot Award en de German Design Award.

Internationaal Interieurarchitect Perry Hanssen, ASWA Keukens

Dit ervaart u ook tijdens een bezoek  aan de showroom van ASWA waar zijn bijdrage overduidelijk is terug te zien. Bij ASWA hebben we Perry leren kennen als een man die met passie over keukens spreekt, over het design maar ook over de functionaliteit “Het is heel belangrijk dat je een goede ergonomie hebt. Juiste loopafstanden, alles gewoon binnen handbereik”.  Perry is een bevlogen interieurarchitect en altijd met zijn vak bezig “Ik haal mijn inspiratie uit alles, tijdens het winkelen, op reis, tijdens de projecten die we doen”.

Het nieuwe greeploze design van SieMatic

Zijn meest recente bijdrage aan het merk SieMatic is de ontwikkeling van het concept SieMatic Pure SLX waar Perry Hanssen deel uitmaakt van het internationale designteam van SieMatic dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het nieuwe greeploze design.

De Pure SLX is het nieuwste pareltje in de SieMatic collectie, het middelpunt van het design is de volledig verzonken greep. Van buiten pure eenvoud, van binnen een complexe interactie van technisch vernuft, vakmanschap en de beste materialen.

Cum Laude

In 2006 studeerde Perry Hanssen cum laude af aan de Katholieke Hoge School in Mechelen in de studierichting Architectuur en Interieur. Sinds 2014 heeft hij een eigen designbureau: Hanssen interior design.

Perry is een geboren ondernemer, die weet wat hij wil met zijn bedrijf. Hij heeft een sterk doel voor ogen en werkt daar hard voor. Dit doet hij samen met zijn vrouw. Hij wil hun passie voor interieur en architectuur bekendmaken op hoog internationaal niveau.

Perry Hanssen creëert individuele woonconcepten voor consumenten en werkt voor SieMatic wereldwijd op gebied van keukenarchitectuur voor showroomconcepten, nieuwbouwprojecten en individuele keuken- en interieuropdrachten. Perry maakt deel uit van het internationale SieMatic team voor Corporate Architecture & Design.

Bekijk publicaties

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook