BORA Pure: Nieuwe BORA kookplaat met afzuiging

- Nieuws

De BORA Pure – kookveldafzuiging én kookveld in één – staat voor een puristisch, strak en minimalistisch design. Het personaliseerbare BORA afzuigsysteem laat u toe om heel eenvoudig persoonlijke accenten te leggen. De nieuwe BORA kookplaat met afzuiging wordt ook wel  “Het vlaggenschip van uw keuken” genoemd. Waarom? Lees het hier!

Nieuw! BORA Pure - BORA kookplaat met afzuiging, Keuken Inspiratie ASWA Keukens_1

BORA komt deze zomer (2019) met de BORA Pure op de markt. De nieuwe BORA kookplaat met afzuiging is een klasse apart en wordt niet voor niets “Het vlaggenschip van uw keuken” genoemd. Ontdek alle highlights van de BORA Pure kookveldafzuiging!

Innovatieve bediening:

  • Intuïtieve sControl-bediening: De verticale slider maakt de bediening nu nog eenvoudiger. Alle belangrijke functionaliteiten zijn snel te activeren door een simpel contact.
  • Automatische regeling van de afzuiging: De afzuigprestaties worden automatisch en continu bijgesteld naar uw kookgedrag van dat moment. De kok kan zich dus volledig concentreren op het koken.
  • eSwap: Bij recirculatie worden de geuren door een actieve-koolfilter geneutraliseerd. Om het vervangen van een filter te vergemakkelijken, gebeurt dit vanaf bovenaf, via het instroomrooster.

Minimalistisch & stijlvol design

De afzuiging en het kookveld zijn volledig vlak met het werkblad ingebouwd. De perfecte belijning met zijn onopvallende maar toch zeer elegante look zorgt ervoor dat dit systeem past in elk modern keukenontwerp. In de stand-bystand is het bedieningspaneel zo goed als onzichtbaar en als het systeem actief is, zorgt de intelligente verlichting dat alleen het essentiële zichtbaar is.

Personaliseerbare instroomsproeier
Kenmerkend voor de stijlvolle understatement-look is de trendy instroomsproeier. Hierbij worden de hoogwaardige roestvrijstalen onderdelen verder afgewerkt met behulp van een speciale coating. Dit biedt de unieke mogelijkheid om uit diverse kleuren te kiezen. Een perfecte basis voor uw interieur!

Maximale opbergruimte in uw keukenkast

Door de geringe toestelhoogte van minder dan 200 mm en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor kookpotten en andere kookgerei.

Eenvoudig schoon te maken

Onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd. U stopt deze onderdelen gewoon in de vaatwasser, waar ze heel weinig plaats innemen.

Assortiment BORA kookplaat met afzuiging

Het assortiment van BORA bestaat nu, met de nieuwe BORA Pure, uit vier innovatieve productlijnen met meerdere producten. Eén principe – vier efficiënte oplossingen: BORA Basic, BORA Classic, BORA Professional & BORA Pure. Voor ieder wat wils!

Vragen & antwoorden 

Hoe werkt het BORA afzuigsysteem? Wat is de prijs van een BORA afzuiging? Wat zijn de grootste en belangrijkste verschillen tussen de BORA Basic, Pure, Classic & Professional? Hoe onderhoud ik mijn BORA kookplaat? Op deze pagina geven wij u antwoord op al uw vragen over het BORA-afzuigsysteem. 

Lees ook:

(bron: BORA)