Wilt u een compleet mat zwarte keuken?

- Nieuws, Tips & Tricks

Dé musthave in iedere keuken: matzwart. Zwarte keukens zijn een ware trend en passen bij vrijwel elk interieur.  Als eerste in Nederland introduceert Pelgrim een volledige productlijn die aansluit op deze trend, met matzwarte producten in elke categorie.

Zwarte keuken met mat zwarte keukenapparatuur van Pelgrim Matzwart

De kleur van uw keuken bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling. Het klinkt misschien gewaagd, maar steeds meer mensen ontdekken hoe stijlvol en warm een zwarte keuken kan zijn; of je nu houdt van modern, landelijk, klassiekindustrieel of design interieur. Van stoer tot strak, klassiek of luxe: het kan allemaal!

Matzwarte keukenapparatuur

Jouw keuken naar een hoger niveau tillen? Met matzwarte apparaten in je keuken maak je een hele duidelijke stijlkeuze. Eentje die je niet in elk huis ziet. Kies je voor alleen een matzwarte oven, of juist al je apparaten in het matzwart: je volgt je eigen smaak met het nieuwe ‘Matzwart’ assortiment van Pelgrim. De hele serie bevat verschillende ovens, magnetrons, afzuigkappen, koffiemachines en zelfs een kraan!

Zwarte keuken

Met matzwart geef je een unieke stijl aan de keuken. Het is namelijk perfect te combineren met allerlei verschillende keukenstijlen. Denk aan matzwart in de moderne keuken, landelijke keuken of industriële keuken. Ga all out met een volledig zwarte keuken of verweef matzwarte producten met jouw eigen stijl.

Luxueus, stijlvol én makkelijk in onderhoud

Matzwart geeft met zijn subtiele statement net dat beetje extra aan je keuken. Met matzwart maak je een duidelijke stijlkeuze die jouw keuken écht van jou maakt: uniek. Alle matzwarte keukenapparatuur van Pelgrim is perfect op elkaar afgestemd. Tegelijkertijd zorgt de speciale coating ervoor dat vingerafdrukken veel minder goed zichtbaar zijn en dat het oppervlak heel makkelijk schoon te houden is. Ideaal!

Bezoek onze showroom en kijk wat matzwart voor jouw keuken kan doen. Bekijk onze inspiratiepagina voor meer ideeën over zwarte keukens. 

Zwarte keuken met de mat zwarte keukenapparatuur van Pelgrim Matzwart 5

Tot wel 8 jaar garantie

Pelgrim is een Nederlands merk dat al negentig jaar bestaat en bekend om het combineren van degelijke, Hollandse kwaliteit met een eigentijdse, trendy uitstraling. Daarnaast zijn aspecten als service en garantie belangrijke elementen binnen de Pelgrim organisatie. Als onderdeel van ATAG Nederland B.V. biedt Pelgrim een perfecte service en een unieke garantie. Lees meer…

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook