ROOS (Vrouwenpolder) in Barendrecht

Project ROOS (Vrouwenpolder) in Barendrecht

Project ROOS (Vrouwenpolder) in Barendrecht. Keukens van het merk SieMatic en SilverLine.

ROOS (Vrouwenpolder). De laatste nieuwbouwwijk van Oud-Barendrecht. Een modern en groen ’tuindorp’ met een weids uitzicht. Maar wel vlakbij de stad. Het project is gelegen tussen de Kilweg, de Middelweg en de Middeldijk. De eerste fase betreft 61 woningen met een grote variëteit aan typen en prijsklassen, van starterswoningen tot vrijstaand. De nieuwe wijk krijgt een opvallende, lichte steenkleur en vormt daardoor een mooie eenheid. Er is aan de andere kant ook gezorgd voor veel speelse variatie in het ontwerp met bijzondere details.

Een compleet stedenbouwkundig plan liet de gemeente Barendrecht ontwikkelen, gebaseerd op de laatste inzichten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Vrouwenpolder wordt gebouwd volgens het zogenaamde ’tuindorp principe’ met relatief grote voor- en achtertuinen, een autovrij hart en veel groen tussen de woningen.

Binnen de wijk komen diverse woningtypen, van starters-, midden- en hoekwoningen tot tweekappers en vrijstaande woningen. De woningen zijn ruim van opzet. Er is daarnaast een uitgebreid optiepakket om bijvoorbeeld nog uit te bouwen of extra kamers te realiseren. De afwerking zal op hoog niveau liggen, met onder meer standaard vloerverwarming op de begane grond en een luxe en complete badkamer.

Barendrecht is een stad met een dorps karakter. Dat is wat Barendrecht zo aantrekkelijk maakt. Dat karakter blijft behouden, ook met het nieuwbouwproject Vrouwenpolder.

De keukens:
Samen met projectontwikkelaar Gebr. Blokland is er voor ieder type woning een prachtige keuken ontworpen van ons huismerk SilverLine. De keukens zijn voorzien van vijf inbouwapparaten en zijn in lijn met hetgeen verwacht mag worden bij de woning. Naast het basisontwerp hebben de kopers de keuze om via een uitgebreide optielijst, waaronder een SieMatic uitvoering, de keuken luxer uit te voeren. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Dordrecht.

Ontwikkelaar:
Gebr. Blokland

Aannemer:
Gebr. Blokland

Architect:
Quadrant Architecten