Voortuinen Westerpark West in Amsterdam

Welkom bij De Voortuinen Westerpark West. Een van de meest bijzondere transformaties van Amsterdam? Zou zomaar kunnen! De Voortuinen is uniek. Wat vroeger een bankgebouw was, wordt getransformeerd naar een open en groen woongebouw bestaande uit comfortabele appartementen en penthouses met veel lichtinval en allemaal een terras: jouw eigen ‘Voortuin’.

Project De Voortuinen Westerpark West in Amsterdam, ASWA Keukens

De Voortuinen is een woongebouw bestaande uit veertien verdiepingen, met comfortabele appartementen en luxe penthouses. Alle appartementen hebben een eigen terras oftewel jouw “Voortuin”. Het project De Voortuinen is een klasse apart. De combinatie van transformatie van een oud kantoorgebouw naar nieuwbouw, het panoramisch uitzicht, de terrassen met eigen “voortuin”, de innoverende liften, het Westerpark én wonen aan het water in Amsterdam West maken dit project uniek.

Maar… De Voortuinen heeft nog veel meer te bieden. Zo staan de woningen op eigen grond (dus geen erfpacht), zorgen de immense ramen voor veel licht, heb je de vrijheid wat betreft de indeling en is er veel ruimte voor groen en duurzaamheid. Met bijvoorbeeld een groot genoeg terras om een boom in te planten. En dat gaat dan ook gebeuren: in totaal worden er in De Voortuinen maar liefst ruim 100 bomen geplant!

Last but not least, de ligging van De Voortuinen is buitengewoon perfect! Het maakt straks deel uit van de nieuwe, groene én luxe woonbuurt Westerpark West, met het bruisende centrum van Amsterdam, uitvalswegen en het station vlakbij. Wat wil je nog meer?

Project De Voortuinen Westerpark West in Amsterdam, ASWA Keukens

De keuken
De Voortuinen biedt een grote diversiteit aan ruimtes variërend van 81 tot 325 m2. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. In de basis is altijd gekozen voor kwaliteitsmerken. In samenwerking met de ontwikkelaar is er daarom gekozen voor een keukenontwerp van designmerk SieMatic  De luxe inspiratiekeukens zijn voorzien van een volledige set Siemens inbouwapparatuur. Door de aanwezigheid van een “light design” composiet werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. In totaal hebben we vier unieke keukens ontworpen voor de verschillende type woningen, ofwel appartementen en penthouses.

Ontwikkelaar:
Pinnacle

Architect:
Tank Architecture

Showroom:
ASWA Keukens Hilversum