Hoebenakker in Nederweert

Project Hoebenakker in Nederweert

Project Hoebenakker in Nederweert. Keukens van het merk SieMatic en SilverLine.

Hoebenakker Nederweert, een verrassende ontmoeting! De “Akker van Hoeben” heeft een metamorfose ondergaan. De nieuwe wijk Hoebenakker is getransformeerd tot een zeer gewilde wijk met een verrassend, gevarieerd aanbod aan woningen, en een interessant en afwisselend straatbeeld. De woningen in dit plan dragen namen als, De Brigadier, De Kolonel en De Majoor en beschikken allen over een fraaie architectuur.

Er zijn 3 type woningen ontwikkeld: De Brigadier (tweekapper), De Kolonel (gelijkvloers) en De Majoor (vrijstaand). Alle woningen hebben een fraaie architectuur, zijn ruim van afmeting en hebben veel keuze mogelijkheden.De nieuwbouwwijk Hoebenakker ligt zeer centraal in Nederweert, slechts 700 meter vanaf het gezellige centrum met winkels en diverse voorzieningen. De wijk heeft evenals de rest van Nederweert een heel ruimtelijk en groen karakter. Met de basisschool letterlijk om de hoek, speelveldjes en een 30-km zone is Hoebenakker een zeer kindvriendelijke nieuwe wijk.

Nederweert is een zelfstandige gemeente met een hoog voorzieningen niveau, en heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van Weert, Eindhoven, Roermond en Maastricht door de aansluiting op de A2. Designer Outlet Roermond ligt op 20 min. afstand. Ook Venlo en Helmond zijn via de uitvalswegen N275 en N266 eenvoudig te bereiken. Nationaalpark De Groote Peel en het Weerterbos liggen dicht in de buurt om van de fraaie natuur en het landschap te genieten.

Keukens:
Vanwege de diversiteit van de woningen en de verschillende woningtypes, is er gewerkt met een vijftal keukenontwerpen. In samenspraak met Vastgoed Ontwikkeling Zuid is er een voorstel van zowel ons huismerk SilverLine als van SieMatic uitgewerkt. De opstellingen variëren van een hoekopstelling tot een luxe eiland opstelling en zijn compleet afgewerkt met vijf apparaten.

Ontwikkelaar:
Vastgoed Ontwikkeling Zuid,

Aannemer:
Van Heur Baexem

Architect:
Bouwstudio Coolen