Parc Margriet in Nijmegen

Project Parc Margriet in Nijmegen

Project Parc Margriet in Nijmegen. Keukens van het merk SieMatic.

Landelijk wonen in rust met ruimte en weids uitzicht binnen het Rijk van Nijmegen. Een bijzonder nieuwbouwproject met ongekende mogelijkheden: Dat is Parc Margriet. Het project Parc Margriet verrijst op een historisch geweldige plek in Nijmegen, namelijk op het terrein waar voormalig verpleeghuis Margriet heeft gestaan.

Op de plek waar Parc Margriet ontstaat, lag vroeger een verborgen grote tuin achter het voormalige Verpleeghuis Margriet. Deze tuin is in Parc Margriet weer openbaar en hij geeft het gebied de uitstraling van een park. Twee monumentale bomen zijn behouden en hebben zelfs een centrale plaats gekregen. Het landschap is als het ware rondom de monumentale grote treurbeuk gevormd. Deze imposante boom groeide in het verleden tegen het verpleeghuis en kon zich niet verder ontwikkelen. In Parc Margriet kan hij weer in vol ornaat groeien.

Nijmegen-Oost is een gevarieerd en historisch stadsdeel met woningbouw van voor of net na de oorlog. Het nieuwbouwproject Parc Margriet ligt in de sfeervolle wijk Hunnerberg. Dit stadsdeel heeft een gevarieerd en historisch woningbouw van voor of net na de oorlog. De nieuwe gebouwen aan de randen van het park sluiten qua uitstraling aan bij de rijkdom van de negentiende-eeuwse woningen in de omgeving. In totaal worden hier 135 grondgebonden woningen en appartementen gebouwd. Hier vindt u Paviljoen Margriet waar 33 luxe koopappartementen herrijzen. In Résidence Wilhelmina bevinden zich 44 luxe koopappartementen. De appartementen variëren in prijsklasse waardoor er volop keuze bestaat.

De keukens:
Samen met de projectontwikkelaar Klok Bouw Ontwikkeling hebben we diverse keukenvoorstellen uitgewerkt van het A-Merk SieMatic. De uitgewerkte eiland opstelling komt zowel bij Paviljoen Margriet als Résidence Wilhelmina erg goed tot zijn recht. Bij deze keuken is gekozen voor de luxe uitstraling van een composiet werkblad. Om het geheel compleet te maken is de keuken voorzien van een uitgebreid pakket aan Siemens apparatuur.

Ontwikkelaar:
Klok Bouw Ontwikkeling

Aannemer:
Klok Bouw

Architect:
Inbo Architecten