Rijtuigwei in Barendrecht

Project Rijtuigwei in Barendrecht

Project Rijtuigwei in Barendrecht. Keukens van het merk SieMatic.

Rijtuigwei is wonen in een plaats met een dorps karakter. In een groene omgeving, tegen de Oude Maas aan. Volop voorzieningen binnen handbereik en genoeg ruimte om je heen. Dát is wonen in Barendrecht! Zeer ruime appartementen, luxe Waterwoningen met royaal terras aan het water of vriendelijke Hofwoningen waar uw kinderen veilig in de directe omgeving kunnen spelen.

Rijtuigwei ligt in de uitbreidingswijk Lagewei. Met de wijk Lagewei bouwt Barendrecht verder aan zijn toekomst, tussen de Kilweg en de Middendijk. Door de centrale ligging langs de A29, A16 en A15 is het uitstekend bereikbaar.

Aan de zuidrand van Oud-Barendrecht liggen de ruime eengezinswoningen en luxe appartementen van Rijtuigwei. Het plan bestaat in totaal uit 40 woningen. In de wijk zal alleen bestemmingsverkeer komen, zodat u er heerlijk rustig woont. Aan de buitenrand van Rijtuigwei staan de zeer ruime Waterwoningen, met een royaal terras aan het water. Grenzend aan het driehoekige (speel)hof vindt u de vriendelijke Hofwoningen. Een ideale plek waar kinderen veilig kunnen spelen.

Aan de oostzijde staat het exclusieve woongebouw met daarin acht appartementen. Het weidse uitzicht zorgt voor een heerlijk vrij gevoel. De afwerking van alle woningen is opvallend luxe met bijvoorbeeld standaard een Siematic keuken met inbouwapparatuur. Bovendien kunt u uw woning volledig af laten stemmen op uw eigen specifieke woonwensen.

De keukens:
Samen met de ontwikkelaar Willow Real Estate is er voor de appartementen gekozen voor het merk SieMatic. De zeer luxe keukens zijn voorzien van maar liefst 5 inbouwapparaten. Daarnaast is het werkblad van een 2 cm “light design” kunststof of composiet. Voor de verschillende type woningen hebben we speciaal voor de kopers in dit project een scherp projectvoorstel uitgewerkt.

Door het inzetten van de SieMatic projectcalculator heeft de koper alle vrijheid om thuis een beeld te vormen van de mogelijkheden met de keukens in zijn woning of appartement.

Ontwikkelaar:
Willow Real Estate

Aannemer:
Gebr. Blokland

Architect:
Ingenieursbureau AKM b.v.