Villa Eiland Rhijnoever in Oegstgeest aan de Rijn

Rijd over de mooie Rhijnhofweg en steek vlak voor of na Park Landskroon de brug over naar Villa Eiland Rhijnoever in Oegstgeest aan de Rijn. Je waant je in een andere wereld. Wat is dit ongekend mooi. Aan een rustige laan staan 43 vrijstaande villa’s en tweekappers die zo uit het chique Gooi lijken te komen. Zet de auto op je oprit en ga naar binnen. De drukte van de dag laat je zonder enige moeite achter je.

Project Villa Eiland Rhijnover - ASWA Keukens

Project Villa Eiland Rhijnoever, voorzien van SieMatic keukens

Villa Eiland Rhijnoever – Ultiem genieten van het buitenleven. Stel je toch eens voor hoe heerlijk de zomers hier zijn. De kinderen spelen aan de waterkant en je partner bereidt een maaltijd in de buitenkeuken. Kom aanrijden over één van de twee bruggen die het eiland ontsluit en ontspan. Thuis in jouw villa aan de oever van de Oude Rijn, Binnenrijn of aan een rustige laan is er rust. Echte rust. Een eendje, diverse watervogels en wat boten en dat is het. Wat fijn. Zeker als je weet dat je de levendigheid van de stad binnen handbereik hebt. Fiets, vaar of rijd naar Leiden.

Het definitieve ontwerp van de 43 2 onder 1 kap en vrijstaande villa’s wordt binnenkort vastgesteld, de stijl is al bekend. Eén van de mooiste plekjes van Oegstgeest aan de Rijn wordt straks gesierd door landelijke tweekappers en vrijstaande villa’s met spannend vormgegeven rieten daken en diverse wit gekeimde gevels. Ingetogen accenten sieren de nokken. Telkens net iets anders en samen een zeer chic, hoogwaardig geheel.

Project Villa Eiland Rhijnover - ASWA Keukens

Project Villa Eiland Rhijnoever, voorzien van SieMatic keukens

De keuken:
Villa Eiland Rhijnoever biedt high-end, exclusieve villa’s op een prominente locatie. De keukens zijn daar op afgestemd. In de basis is steevast gekozen voor kwaliteitsmerken. Voor dit project is er daarom gekozen voor SieMatic “maatwerk”. De zeer luxe basiskeuken is voorzien van maar liefst tot vijf Siemens inbouwapparaten met o.a. een combi-oven en een inductie kookplaat. Daarnaast is het werkblad van een 2 cm “light design” composiet.

Voor de verschillende type woningen hebben we speciaal voor de kopers in dit project één unieke basiskeuken ontworpen. De kopers zijn vrij om verdere invulling aan de keukenruimte te geven of kunnen de basiskeuken naar eigen wensen invullen.

Ontwikkelaar:
BPD

Aannemer:
Boer Bouw BV