Lage Heide in Valkenswaard

Het woongebied Lage Heide in Valkenswaard grenst aan de bestaande dorpsgrens van Dommelen. Hier wordt de ambitie waargemaakt, om een woonwijk te bouwen, die in alles de juiste omgevingssfeer en het imago van een groen en aangenaam dorp uitstraalt. Een dorp, op een prachtige locatie. Met aansluiting op unieke natuur- en recreatiegebieden.

Project Lage Heide in Valkenswaard. Keukens van het merk SieMatic.

Project Lage Heide in Valkenswaard, ASWA Keukens

Ben je op zoek naar rust, ruimte en natuur, zonder afgelegen te wonen? Wil je het comfort van een nieuw duurzaam gebouwd huis, wat toch een authentiek dorps en landelijk karakter uitstraalt? Misschien is wonen in de Lage Heide dan iets voor jou! Je wordt omringd door natuur en woont toch dichtbij de gezellige historische dorpskern van Dommelen en het bruisende centrum van Valkenswaard. Bekijk hier de virtuele tour >>

In Lage Heide wordt een grote diversiteit aan woningen gebouwd. Verschillende types passend bij zowel een dorpse als landelijke sfeer. Allerlei soorten woningen, op kavels die variëren in grootte. Zelfs de plek van de woning kan per kavel anders zijn. Binnen het plan is plaats voor ongeveer 330 woningen, zowel kavels in de vrije sector als projectwoningen. In Lage Heide worden in totaal, verdeeld over vier fasen, zo’n 330 woningen gebouwd. In fase 1 worden ca. 95 woningen gebouwd en zijn er 26 bouwkavels beschikbaar. Voor dit project heb je veel mogelijkheden wat betreft persoonlijke keuzes in woningafwerking en uitbreidingen.

In de gemeente Valkenswaard wordt met Lage Heide een ‘nieuw thuis’ gebouwd.  Divers, groen, dorps, maar ook nabij stedelijke voorzieningen. Vanuit Lage Heide ben je immers in een mum van tijd in het centrum van Valkenswaard, met alle winkel- en uitgaansfaciliteiten. Maar even zo snel loop of fiets je de prachtige natuurlijke omgeving van bijvoorbeeld de Malpie of Boswachterij Leenderbos in.

De keukens:
Voor dit project is samen met de project ontwikkelaar Novaform gekozen voor een SieMatic keuken. Voor dit project is er gebruik gemaakt van de “op maat” projectbrochure van SieMatic! In totaal zijn er 9 basiskeukens ontworpen voor de verschillende woningtypes. Van een rechte keuken tot een zeer luxe eilandkeuken. Project is in volle gang.

Ontwikkelaar:
Novaform Vastgoedontwikkelaars, Eindhoven

Aannemer:
Klokbouw, Nijmegen
Bouwbedrijf Baken
Gebr. van Gisbergen bv Bouwbedrijf, Hooge Mierde

Architect:
Margry Arts Architecten