Lage Heide
in Valkenswaard

Het woongebied Lage Heide in Valkenswaard grenst aan de bestaande dorpsgrens van Dommelen. Hier wordt de ambitie waargemaakt, om een woonwijk te bouwen, die in alles de juiste omgevingssfeer en het imago van een groen en aangenaam dorp uitstraalt. Een dorp, op een prachtige locatie. Met aansluiting op unieke natuur- en recreatiegebieden.

Project Lage Heide in Valkenswaard. Keukens van het merk SieMatic.

Project Lage Heide in Valkenswaard, ASWA Keukens

Ben je op zoek naar rust, ruimte en natuur, zonder afgelegen te wonen? Wil je het comfort van een nieuw duurzaam gebouwd huis, wat toch een authentiek dorps en landelijk karakter uitstraalt? Misschien is wonen in de Lage Heide dan iets voor jou! Je wordt omringd door natuur en woont toch dichtbij de gezellige historische dorpskern van Dommelen en het bruisende centrum van Valkenswaard.

In Lage Heide wordt een grote diversiteit aan woningen gebouwd. Verschillende types passend bij zowel een dorpse als landelijke sfeer. Allerlei soorten woningen, op kavels die variëren in grootte. Zelfs de plek van de woning kan per kavel anders zijn. Binnen het plan is plaats voor ongeveer 330 woningen, zowel kavels in de vrije sector als projectwoningen. In Lage Heide worden in totaal, verdeeld over vier fasen, zo’n 330 woningen gebouwd.

In de gemeente Valkenswaard wordt met Lage Heide een ‘nieuw thuis’ gebouwd.  Divers, groen, dorps, maar ook nabij stedelijke voorzieningen. Vanuit Lage Heide ben je immers in een mum van tijd in het centrum van Valkenswaard, met alle winkel- en uitgaansfaciliteiten. Maar even zo snel loop of fiets je de prachtige natuurlijke omgeving van bijvoorbeeld de Malpie of Boswachterij Leenderbos in.

De keukens

In dit project is samen met de ontwikkelaar Novaform een comfort keuken voor iedere woning ontworpen van het merk SilverLine. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf Pelgrim keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design composiet werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet. De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Aannemer

Novaform Vastgoedontwikkelaars, Eindhoven

Aannemer

Gebr. van Gisbergen bv Bouwbedrijf, Hooge Mierde

Keukenzaak Helmond

Keukenshowroom ASWA Keukens Helmond