Tyboschplein
in Stiphout Helmond

Groen, rust en ruimte. Aan de Rootakkers in Stiphout zien we langzaamaan de contouren van het nieuwe woningbouwproject het Tyboschplein ontstaan. Een mooi groen en gezellig woonhof.

Keukens-om-in-te-leven-Keukeninspiratie-ASWA-Keukens-

Project Tyboschplein in Stiphout Helmond, ASWA Keukens

Het Tyboschplein is bij uitstek geschikt om buiten te zijn en te ontspannen. Gezellig samenzijn tijdens warme zomeravonden. Spelend en kletsend tussen de bomen, middenin een mooie groene woonomgeving.

Het plan bestaat in totaal uit 50 koopwoningen bestaande uit hoek-, tussen- en twee-onder-een-kapwoningen in verschillende prijsklassen. Met aan het einde van het woonhof de mooie verandawoningen. Waarbij er veel aandacht wordt besteed aan groen, rust en ruimte.

De uitstraling en architectuur van het project wordt klassiek romantisch met aandacht voor mooie details.Door middel van deze impressies kunnen we al een goed beeld schetsen van het gezellige.

*Klik op de afbeelding voor een vergroting.

DE KEUKENS

In dit project is samen met Cedrus Vastgoed Ontwikkeling gekozen voor een andere aanpak. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een maatwerk keuken aan, ofwel een keuken op maat voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning.

ONTWIKKELAAR

Cedrus Vastgoed Ontwikkeling

AANNEMER

Bots Bouwgroep

ARCHITECT

Pauwert architectuur

INFO & VERKOOP

ERA vb&t makelaars / Adriaan vd Heuvel makelaars

KEUKENZAAK HELMOND:

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond