Hartje Brandevoort
in Helmond

Diverse woningtypen vind je terug in nieuwbouwplan Hartje Brandevoort. Creëer een werkkamer in jouw ruime stadswoning, maak een heerlijke stek in jouw tuin of strijk neer op jouw balkon. Elk type woning is geschikt om helemaal ‘eigen’ te maken.

Hartje Brandevoort in Helmond, ASWA Keukens

De specifieke uitstraling van deze wijk zorgt voor authenticiteit. Het stadse karakter met de saamhorigheid van een dorp maakt dat De Veste een plek met betekenis is. De vele organisaties binnen Brandevoort zetten allerlei activiteiten en evenementen op waaraan nagenoeg iedereen deelneemt.

Geen gevel is hetzelfde in Hartje Brandevoort. Door het afwisselende kleurgebruik en de karakteristieke architectuur is iedere pand uniek. Wat ook doorgevoerd wordt in elk huis, want de woning-plattegronden bieden eveneens een diversiteit aan indelingen. Waardoor je jouw plek helemaal naar wens in kunt richten

De keukens

In dit project is samen met Ontwikkelingscombinatie Cedrus – Adriaans Bandevoort V.O.F. gekozen voor een andere aanpak. De woningen appartementen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een maatwerk keuken aan, ofwel een keuken op maat voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning. Ter inspiratie zijn enkele impressies uitgewerkt. Op deze manier krijgt de koper een beeld van de mogelijkheden.

Ontwikkelaar

Ontwikkelingscombinatie Cedrus -Adriaans Bandevoort V.O.F.

Aannemer

Muller Bouw BV

Architect

Pauwert architectuur

Makelaar

VB&T Makelaars & Adriaan van den Heuvel makelaars

Keukenzaak Helmond

Showroom ASWA Keukens Helmond