Florijn
in Utrecht

In Leidsche Rijn, tegen park Leeuwesteyn en het Oeverpark komt het waardevolle Florijn met 12 Parkwoningen, 21 Stadswoningen, 10 appartementen en 1 penthouse. Hiervandaan wandel je zo naar het winkelcentrum en fiets je in een kwartier naar hartje Utrecht.

Project Florijn in Utrecht, ASWA Keukens

Florijn wordt een markant stukje Leeuwesteyn. Herkenbaar aan de rijk gedetailleerde bebouwing, boordevol details die herinneren aan de art deco periode. Achter de fraaie gevels van Florijn vind je de unieke rust van de gezamenlijke binnentuin, mogelijk gemaakt door de parkeerplaatsen van Florijn verdiept te realiseren. De tuin is een echte verbinder en de ideale plek voor een gezellig buitenleven. Straks ligt hier een geborgen tuin met fruitbomen om – letterlijk – heerlijk van te snoepen. Een fijne plek om te zijn voor jong en oud.

21 Stadswoningen

De Stadswoningen in verschillende typen vind je verspreid over het plan. Met een woonoppervlakte variërend van 105 m2 tot 123 m2 mogen we gerust spreken van riante Stadswoningen. Alle typen beschikken over een woonkamer/keuken op de begane grond, twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een fraaie zolder. Alleen het type aan de Steeg heeft geen zolder, maar wel drie slaapkamers op de eerste verdieping.

12 Parkwoningen

Aan diversiteit geen gebrek in Florijn. De Parkwoningen zijn vrijwel ieder uniek, variërend van 139 m2 tot maar liefst 221 m2. De variatie in indeling is echt bijzonder. Van drie tot maar liefst vier verdiepingen, zoals de Parkwoning aan de Laan. Ook is er een type met een werkkamer en keuken op de begane grond en op de eerste verdieping een riante leefverdieping. Of wat dacht je van een Parkwoning met een dakterras. Of past de bijzondere indeling van de Poortwoning het best bij jou, met een zeer riante woonkeuken? Aan jou de keuze, welke Parkwoning past het beste bij jouw stijl van leven?

10 appartementen

In Florijn worden 10 mooie appartementen gerealiseerd waar licht en ruimte de dienst gaan uitmaken. Stuk voor stuk woningen die voor jou als bewoner niets te wensen overlaten. Woonkamer, slaapkamer en keuken in één open ruimte geeft echt een studiogevoel. Toch liever een aparte slaapkamer? Dat behoort tot de mogelijkheden. Alle appartement hebben een fijn balkon. Op een oppervlakte van circa 45 m2 woon je hier compact maar toch ruimtelijk.

Eén penthouse

Als kers op de taart wordt in Florijn één penthouse gerealiseerd. Dit ligt op de derde verdieping van het appartementengebouw. Een schitterend, weids uitzicht over het Guldenplantsoen is gegarandeerd. Je geniet er van een balkon op het zuiden. Met de royale woonkamer en twee slaapkamers is er meer dan genoeg ruimte om comfortabel te kunnen leven.

De keukens

In dit project is samen met Hurks gekozen voor een andere aanpak. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning.

Ontwikkelaar

Hurks

Aannemer

Hurks

Makelaar

Ons Huis Vastgoed (Woningen)
Beumer Garantiemakelaars (Woningen en Appartementen)

Keukenwinkel

ASWA Keukens Hilversum