De Gebroeders
in Eindhoven

De Gebroeders, bestaande uit de gebouwen De Lodewijk en De Willem, zorgt voor uitbreiding van het Vonderkwartier en het aangrenzende Philipsdorp.  De twee projecten liggen vrijwel naast elkaar, op een aantrekkelijke hotspot in de wijk. In de buurt faciliteiten te over, op loopafstand de Eindhovense binnenstad. U kiest er uit een comfortabele stadswoning, een heerlijk (top)appartement of voor een exclusief penthouse. Join the family!

Project De Gebroeders in Eindhoven, ASWA Keukens

Hoe wilt u graag wonen? In een appartement met twee of drie slaapkamers? Geeft u de voorkeur aan een stoere stadswoningen, met veel ruimte over drie woonlagen? Of wilt u de luxe van een topappartement of misschien wel de exclusiviteit van een penthouse? Dan vindt u in De Gebroeders ongetwijfeld de woning die u zoekt. Verdeeld over de twee locaties zijn er 49 woningen te koop. Indelingen verschillen, woonlagen verschillen, de oriëntatie op de zon verschilt. Met andere woorden: u kiest zelf uw ideale woning.

De Gebroeders bestaat uit twee delen: de Lodewijk en de Willem. Die namen zijn meteen een verwijzing naar de locaties van beide projecten. De twee gebouwen krijgen elk een andere vormgeving, maar zijn toch één in uitstraling. De architect heeft de gebouwen harmonieus ingepast in de wijk met vooral woningen uit de jaren twintig en dertig. Niet alleen qua architectuur, maar ook in hoogte. Beide gebouwen tellen slechts vijf woonlagen. Daardoor ogen De Willem en De Lodewijk als gebouwen die altijd al op deze plekken hebben gestaan. De herkenbare vormgeving gaat hand in hand met een duurzame uitvoering, ook wat het energieverbruik betreft. En parkeren kan voor bewoners van beide gebouwen op begane grond niveau of in een parkeerkelder.

DE KEUKENS

In dit project is samen met Ten Brinke Zuid gekozen voor een andere aanpak. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een maatwerk keuken aan, ofwel een keuken op maat voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning.

ONTWIKKELAAR

Ten Brinke Zuid

AANNEMER

Ten Brinke Zuid

ARCHITECT

Diederendirrix

INFO & VERKOOP

Van Santvoort Makeleaars & VB&T Makelaars

KEUKENZAAK HELMOND:

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond