Steegsche Velden in Best

Project Steegsche Velden in Best

Project Steegsche Velden in Best. Keukens van het merk SieMatic en SilverLine.

Een plek met de levendigheid van een gezellig dorp en de rust en openheid van al het groen eromheen. Dat is wonen in Steegsche Velden.

Steegsche Velden is een ambitieuze wijk met ruimte voor mens en natuur. Een nieuwbouwproject aan de rand van de gemeente Best, vlakbij het Groene Woud. In Steegsche Velden zullen veel woningtypen voorkomen. Drie- en vierkappers, twee-onder-één-kapwoningen, geschakelde woningen en vrijstaande woningen wisselen elkaar af. Kopers krijgen maximale invloed op indeling en afwerking en het project heeft een kleinschalig karakter.

Oftewel, dorpse gezelligheid met dankzij de perfecte ligging stedelijke allure. Kenmerkend zijn de ruime kavels, fraaie kleuren, een eenheid in structuur, dichtbij de natuur en het centrum van Best. Dit maakt Steegsche Velden uniek.

De eerste fase van dit circa 192 woningen tellende project kenmerkt zich door zeven ruim opgezette gebouwen variërend van starterswoningen, twee- drie en vierkapswoningen tot vrijstaande villa’s. De woningtypes variëren van starterswoning tot vrijstaande villa’s en alles daartussen. Er is voor een bijzondere stedenbouwkundige verkaveling gekozen met een Brabantse dorpsweg als ruggengraat en een viertal pleintjes, waardoor er een aantrekkelijk, afwisselend straatbeeld ontstaat. De vrijstaande woningen zijn naar keuze in te delen en ook het ontwerp kan worden aangepast.

Tussen jaren oude bomen en het groene land zal Steegsche Velden een ruim opgezet plan vormen waarin mens en natuur samenkomen. Het bestaande landschap, de klassieke architectuur en grote differentiatie in woningtypen en gevelbeelden, vormen de uitgangspunten voor dit karakteristieke project.

De keukens:
Samen met de ontwikkelaar Kero Bouw en Vastgoed is er gekozen voor zowel het huismerk SilverLine als voor het A-merk SieMatic. Voor de starters woningen is gekozen voor SilverLine en voor de overige woningen is gekozen voor SieMatic. Voor de kopers in dit project is  een SieMatic projectbrochure gemaakt! Het project is op dit moment in volle gang.

Ontwikkelaar:
Kero Bouw en Vastgoed Waalre

Aannemer:
Bouwbedrijf Timmers, Rosmalen
Bouwbedrijf van Gerven, Mierlo

Architect:
Van den Pauwert architecten bna