Silhouet in Arnhem

Op één van de mooiste plekken van Arnhem zullen zes moderne villa’s hoog boven de stad verrijzen. Silhouet, een zeer tot de verbeelding sprekende enclave aan de rand van park Sonsbeek. Vanwege de ligging op nagenoeg het hoogste puntje van Arnhem mag Silhouet letterlijk ‘top’ genoemd worden. 

Project Silhouet in Arnhem met SieMatic keuken

Project Silhouet in Arnhem met SieMatic keukens

Arnhem staat bekend om het geslaagde huwelijk tussen een levendige stad en de natuur. Aan de rand van de Veluwe gelegen én met één van de grootste stadsparken van Nederland. Silhouet heeft ’the best of both worlds’ en ligt precies op de grens. Silhouet ligt op een ideale locatie aan de Braamweg 1 in Arnhem. Verscholen achter een groen décor maar in een levendige omgeving. Met de auto ben je zo de stad uit en heb je een goede aansluiting op twee belangrijke snelwegen, de A12 en A50. Op de fiets ben je in een paar minuten in hartje centrum, of bij één van de vele (middelbare) scholen. Voor een rondje joggen of de hond uitlaten hoef je alleen maar de weg over te steken en park Sonsbeek in te gaan. Arnhem heeft een bloeiende sportcultuur met vele verenigingen. In de buurt vind je voetbal-, hockey- en tennisverenigingen, maar ook de oudste – en volgens velen de mooiste – golfbaan van Nederland ligt op een steenworp afstand.

In Silhouet komen zes vrijstaande, onder architectuur gebouwde twee-laagse villa’s met bij enkele villa’s de mogelijkheid voor een dakopbouw.  Het worden moderne, ruime villa’s van circa  214m² woonoppervlakte met veel privacy en ruimte. De woningen hebben een werkkamer op de begane grond en een inpandige garage.  Op de verdieping komen vijf kamers, twee badkamers en een bergruimte. Hiernaast is de villa te vergroten op de begane grond en is er een kelder en een dakopbouw mogelijk. Het meest indrukwekkend in het ontwerp is het spel met licht en ruimte. De hoge plafonds werken mooi samen met de grote glaspartijen in de gevel. Alles heeft een hoog afwerkingsniveau. Parkeren kan in de garage, op de oprit en voor bezoek op het mandelig terrein.

Project Silhouet in Arnhem met SieMatic keuken

Project Silhouet in Arnhem met SieMatic keukens

De keukens
Silhouet biedt moderne, ruime woningen van meer dan 200m² woonoppervlakte met veel privacy en ruimte. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. In de basis is steevast gekozen voor kwaliteitsmerken. Samen met Giesbers Ontwikkelen en Bouwen is er daarom gekozen voor het luxe keukenmerk SieMatic voorzien van minimaal zes Miele inbouwapparaten met o.a. koel en/of vriescombinatie, combimagnetron en een volledig geïntegreerde vaatwasmachine. Daarnaast is het werkblad van “light design” composiet.

Voor de zes verschillende type woningen hebben we speciaal voor de kopers in dit project een compleet keukenontwerp samengesteld. Mede door de mogelijke inzet van onze binnenhuisarchitecten bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan voorzien van alle gemakken en mogelijkheden.

Ontwikkelaar:
Giesbers Ontwikkelen en Bouwen

Aannemer:
Giesbers Ontwikkelen en Bouwen

Architect:
DAT architecten