Floris in Delft

Wilt u genieten van de sfeer van weleer en wonen aan een van de nieuwe Grachten die Delft rijk is? Dan zit u helemaal goed met Floris. Floris ligt op loopafstand van het centrum en het splinternieuwe NS-station van Delft. Vanuit uw riante herenhuis aan de Graaf Floriskade gloort de toekomst u tegemoet. Ontspannen wonen als logisch tegenwicht voor de hectiek van alledag.

Project Floris in Delft met SieMatic keukens

Project Floris in Delft met SieMatic keukens

Floris is gelegen in de Coendersbuurt, een rustige en autoluwe stadsbuurt. Ballast Nedam Development biedt 9 royale herenhuizen aan, op één van de mooiste plekken aan de Graaf Floriskade met uitzicht op de Nieuwe Gracht. Iedere woning draagt door de individueel ontworpen gevels bij aan een fraai en divers straatbeeld. Er is zelfs een woning met een levende groene gevel die luchtzuiverend is en een positieve bijdrage levert aan de biodiversiteit. Doordat de woningen beschikken over vier lagen en een vloeroppervlakte vanaf 145m² bieden zij ruimte voor veel bijzondere indelingen.

Duurzaamheid
De duurzaamheid van de woningen in Floris is zeker het melden waard. De woningen worden standaard gasloos en dus ‘all electric’ uitgevoerd. Door goede isolatie, ventilatie en vloerverwarming bent u er van verzekerd dat u een aankoop doet die helemaal van deze tijd is. De woningen hebben een betere energieprestatie dan vereist conform wet- en regelgeving en wekken bij normaal gebruik zelf voldoende energie op voor verwarming van huis en warm tapwater. Verantwoordelijk richting de volgende generaties en op de korte termijn fijn vanwege het comfort. De special in Floris is natuurlijk de woning met de levende groene gevel. Niet alleen fraai voor het oog, maar ook luchtzuiverend en aantrekkelijk voor vogels.

Project Floris in Delft met SieMatic keukens

Project Floris in Delft met SieMatic keukens

De keuken:
Voor dit project is samen met de projectontwikkelaar Ballast Nedam Development gekozen voor een opstelling in het designmerk SieMatic. Met een complete rechte opstelling is een ontwerp voor de 9 herenhuizen ingevuld voorzien van 5 Siemens apparaten en een composiet werkblad met waterbesparende kraan. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen

Ontwikkelaar:
Ballast Nedam Development

Aannemer:
Ballast Nedam

Architect:
FARO architecten