Nieuwe Oogst – Repelakker in Zeeland

Comfortabel wonen aan de rand van Zeeland (gemeente Landerd) en toch het centrum heel dichtbij. Dat is Nieuwe Oogst – Repelakker. Daar geniet je van rust, water en groen in een fijne nieuwe wijk. Aan de rand van het plan, met zicht op de weilanden, komen rijwoningen en tweekappers in verschillende varianten. De stijl is klassiek en toch eigentijds. Er worden zowel koopwoningen als huurwoningen gebouwd.

Project De Nieuwe Oogst Repelakker in Zeeland

Project De Nieuwe Oogst – Repelakker in Zeeland met SilverLine en SieMatic keuken.

Naast de prachtige omgeving grenzend aan Nieuwe Oogst – Repelakker  biedt de directe omgeving van Zeeland meer. Wie graag ontspanning zoekt in de natuur kan ook zijn hart ophalen in De Maashorst. In dit uitgestrekte natuurgebied vind je bossen, heide en vennen. Je kunt er eindeloos wandelen en genieten. De centrale ligging van Zeeland (gemeente Landerd) maakt het een fijne plek om te wonen. Steden als Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen zijn via de A50 in ruim een half uur bereikbaar en in het centrum van Uden sta je al in 10 minuten.

Niet alleen grenst nieuwbouwproject Nieuwe Oogst aan het groen, het ligt ook heel dichtbij het dorpshart van Zeeland. Daarmee zijn alle voorzieningen binnen handbereik. In het centrum vind je twee supermarkten, en tal van andere winkels. Ook kun je er in gezellige grand-cafés en eetgelegenheden prima terecht voor een hapje en drankje. Het onderwijs is goed geregeld. In Zeeland is zowel een openbare als Rooms-Katholieke basisschool. In het centrum staan nog veel historische panden. De sfeer is er gemoedelijk en gezellig.

De 52 nieuwbouwwoningen van het project Nieuwe Oogst – Repelakker
Er komen tussenwoningen, hoekwoningen en tweekappers. Een aantal woningen grenst aan het water. Andere woningen liggen aan een wadi of rustige woonstraat. De nieuwbouwwoningen variëren in grootte en prijs. Een klein gedeelte is bestemd als huurwoning met mogelijkheden voor koop. Er liggen dus kansen voor starters en mensen die graag naar een grotere woning willen verhuizen.

De keukens:
Voor Novaform Vastgoedontwikkelaars hebben we in dit project voor alle woningen een comfort keuken uitgewerkt van ons huismerk SilverLine. In totaal zijn er zeven keukens ontworpen met een ruim aanbod aan apparatuur en voorzien van een dun design werkblad. De kopers hebben de vrijheid om de keuken volledig naar eigen wensen in te vullen.

Ontwikkelaar:
Novaform Vastgoedontwikkelaars

Aannemer:
Alphons Coolen Bouw

Architect:
Bosch & van Oers Bouwkundigen B.V.