Parc 10 in Meerhoven
Eindhoven

Parc 10 is een vernieuwende woonomgeving met strak vormgegeven, vrijstaande villa’s. De tien luxe woningen zijn gesitueerd rond een gezamenlijk binnenterrein. De perfecte woonomgeving voor eigentijdse stedelingen die midden in het leven staan. 

Project Parc 10 in Meerhoven, Veldhoven

Project Parc 10 in Meerhoven (Eindhoven), voorzien van SilverLine keukens

Parc 10 ligt in Waterrijk, een wijk aan de rand van Eindhoven met een aantrekkelijke mix van landelijk en stedelijk wonen. Een plek waar je geniet van stadse voorzieningen. Maar waar ook nog volop ruimte en groen is. Brede lanen, waterpartijen, boomgaarden en oude bossingels geven een landelijk gevoel. En het Eindhovense stadshart ligt op slechts tien minuten fietsen.

Even de rust opzoeken? Daarvoor hoef je niet ver van huis. Of je nu je picknickdeken spreidt in park Meerland of de stad achter je laat voor een boswandeling of een fietstocht over het omringende platteland. Wil je meer weten over de woningen in dit project? Bezoek dan de website: www.parc10.nl 

De keuken:
In dit project is samen met Bouwbedrijf van Stiphout een keuken ontworpen van het veelzijdige merk SilverLine. De uitgewerkte opstelling is voorzien van vijf Pelgrim keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design werkblad, is de keuken helemaal compleet. De keuken wordt kookklaar opgeleverd.

De kopers die de keuken geheel naar eigen wens willen invullen, kunnen terecht in onze inspirerende showroom in Helmond.

Ontwikkelaar / aannemer:
Bouwbedrijf van Stiphout

Architect:
BILT te Utrecht

Showroom:
ASWA Keukens Helmond