De Industrieel
in Zaandam

De Industrieel is het unieke en stijlvolle nieuwbouwproject direct aan de Zaan. Hier wonen betekent genieten van voordelen zoals: eigentijdse bouw, 15 minuten van Amsterdam, 2 minuten van het gezellige Stadshart van Zaandam en 20 minuten van Schiphol.

Project De Industrieel in Zaandam

Project De Industrieel in Zaandam met ASWA Keukens

Nieuwbouwproject De Industrieel zal straks in totaal 126 woningen bevatten. Het grootste appartementengebouw telt 100 woningen en twee heel bijzondere penthouses die als een vrijstaand huis bovenop het dak van het gebouw staan. Daarnaast komen er een gebouw met nog eens 16 appartementen, 7 heel ruime herenhuizen en 1 vrijstaande villa.

De locatie waar De Industrieel wordt gebouwd is in veel opzichten perfect. Je woont direct aan de oever van een mooie, levendig bevaren rivier en dichtbij de uitvalswegen richting het noorden en naar Amsterdam en verder. Daarnaast zijn óók nog eens veel opties voor het besteden van je vrije tijd heel goed bereikbaar!

De keuken:
In dit project is samen met de projectontwikkelaar niet gekozen voor een basiskeuken, maar er is bewust gezocht naar advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen in te vullen. Er is daarom een inspiratiekeuken ontworpen van het veelzijdige merk Bribus, voorzien van een volledige set Pelgrim apparatuur.

Ontwikkelaar:
Verwelius

Aannemer:
Verwelius

Architect:
Mies Architectuur

Keukenshowroom: 
ASWA Keukens Hilversum