Panta Rhei
in Nuenen

Panta Rhei is een nieuwbouwproject met 14 luxe koopappartementen in het dorpshart van Nuenen, nabij de stad Eindhoven. Rust, ruimte en reuring komen hier samen en kenmerken de hoogwaardige woon- en leefkwaliteit van het gebied.

Project Panta Rhei in Nuenen, ASWA Keukens

Project Panta Rhei in Nuenen, ASWA Keukens

In Panta Rhei is het comfortabel wonen. De 14 luxe appartementen variëren van ca. 130 m2 tot maar liefst 175 m2. En stelt u eens voor; een riante buitenruimte waar u met vrienden en familie geniet van een heerlijk diner en een glas wijn. En dat met een ondergaande zon! Wie wil dat niet?

Het appartementengebouw ligt in de luwte van het bruisende centrum, maar niet verder dan een steenworp afstand. Het gebouw telt zeer ruim opgezette appartementen, elk met ruime terrassen of balkons. De woonoppervlakken zijn vergelijkbaar met die van royale woonhuizen. Wandelt u de deur uit, dan staat u met enkele passen in het Park en de omliggende winkelstraten met tal van gezellige restaurants en cafés, ambachtelijke winkels en diverse supermarkten.

DE KEUKENS

In dit project is samen met de ontwikkelaar Rezidenz Development BV gekozen voor een zeer luxe (basis)keuken van het designmerk SieMatic. Per woningtype is een opstelling uitgewerkt met een volledige set Siemens keukenapparatuur. Het composiet werkblad geeft het geheel een strakke en moderne uitstraling.

ONTWIKKELAAR

Rezidenz Development BV

AANNEMER

BanBouw

Architect

De loods Architecten, Aarle-Rixtel

INFO & VERKOOP

Makelaarsplein BV & Van Santvoort Makelaars

KEUKENZAAK HELMOND:

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond