Waterrijk in Ridderkerk

Wij presenteren u graag ‘Waterrijk’. Een wijk in Het Zand in het gezellige Ridderkerk. Met brede singels en vijvers en volop aandacht voor de groene omgeving. Het plan bestaat in totaal uit 95 woningen; verdeeld over 58 appartementen en 37 grondgebonden woningen. Het wordt een ruim opgezette wijk; energieneutraal en met veel aandacht voor natuur en milieu. Hier kunt u prachtig wonen en genieten.

Geniet van de rust, de ruimte, maar ook van alle voorzieningen in de buurt. De nieuwe wijk kenmerkt zich door brede singels en vijvers. Met een scherp oog voor de architectuur en de groene/waterrijke omgeving is dit plan op een zeer duurzame manier vorm gegeven. Het totale plan bestaat uit een duurzaam appartementencomplex van 58 appartementen omringd door water en groen en 37 grondgebonden woningen, onder te verdelen in de volgende types: eengezinswoningen, eengezinswoningen aan het water, patiowoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een unieke vrijstaande woning.

De keuken:

Het plan Waterrijk biedt een zeer gevarieerd woningaanbod in een groene wijk. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. Samen met de projectontwikkelaar is daarom niet gekozen voor één basiskeuken, maar er is bewust gezocht naar advies en vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen in te vullen.

Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden, passend bij de indeling van de woning. Toekomstige bewoners kunnen gebruik maken van een projectaanbieding. Per woningtype hebben we een scherp voorstel uitgewerkt.

Ontwikkelaar:

Herkon B.V.

Aannemer:

Bouwonderneming Stout B.V.

Makelaar:

Atrium makelaardij & Ridder Huizen makelaardij

Architect:

Venster Architekten

Keukenzaak Dordrecht:

Keuken showroom ASWA Keukens Dordrecht