NEXT Strijp-S
in Eindhoven

What’s NEXT op Strijp-S? Strijp-S is the place to be in Eindhoven, een levendige en gemengde woon- én werkwijk. Waar nog niet eens zo lang geleden uitvindingen werden gedaan, bouwen veelal jonge en enthousiaste ondernemers nu aan hun NEXT step.

NEXT is een stoere, hoge woontoren, bestaande uit drieëntwintig verdiepingen aan luxe appartementen en drie indrukwekkende penthouses. Met de keuze voor een verfrissende maar tegelijk moderne architectuurstijl, de toepassing van hoogwaardige materialen en een zorgvuldige detaillering, is SDK Vastgoed (VolkerWessels) geslaagd een toonaangevend gebouw te ontwerpen dat onderdak biedt aan circa 160 huur- en koopwoningen.

De appartementen van NEXT bieden verrassend veel gemak en mogelijkheden. De woningtypen variëren van ruime tweekamerappartementen van circa 64 m² tot een zeer ruim vierkamerappartement van meer dan 200 m² voorzien van een ruim dakterras.

De woontoren is opgebouwd uit drie torens met verschillende hoogtes waardoor de stapeling van de appartementen aan elke zijde van het gebouw een ander aanzicht biedt. Op de bovenste lagen van de middentoren bevinden zich de tweelaagse penthouses, die perfect uitzicht over Eindhoven geven. Deze nieuwbouw sluit geheel aan op de woonwensen van deze tijd.

De ligging van NEXT is ideaal. Het is een comfortabele thuisbasis om als urban explorer vanuit te vertrekken. Alles wat je nodig hebt op loopafstand in je eigen buurt; van unieke concept stores tot bruisende bars. Strijp-S was een voormalig fabriekscomplex van Philips. Het was jarenlang verboden terrein voor Eindhovenaren. Nu is het dé plek waar je moet zijn, waar creatieve ondernemers en nieuwe bewoners inmiddels hun plek hebben gevonden. De energie en ambitie spatten er van af.

De keuken:

NEXT biedt luxe appartementen en exclusieve penthouses op een prominente ‘hippe’ locatie. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. Samen met de projectontwikkelaar SDK Vastgoed en aannemer Stam + De Koning Bouw is er in dit project gekozen voor de inzet van een zeer complete basiskeuken van het veelzijdige huismerk SilverLine of designmerk SieMatic, waarbij er bewust is gezocht naar persoonlijk advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen verder in te vullen. Met vier opstellingen is een ontwerp voor alle koopwoningen, waaronder de penthouses, ingevuld. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van vijf keukenapparaten. Door de aanwezigheid van een 2 cm design werkblad, is de luxe uitstraling van de keuken helemaal compleet.

Ontwikkelaar:

SDK Vastgoed

Aannemer:

Stam + De Koning Bouw

Architect:

BINST ARCHITECTS

Keukenshowroom: 

ASWA Keukens Helmond