Het Meesters Hof
in Berkel Enschot

In Het Meesters Hof kom je heerlijk thuis in en prachtige groene omgeving. De uitgestrekte groenstrook zorgt voor een mooi uitzicht. Op loopafstand van het nieuwe bruisende dorpshart van Berkel-Enschot is jouw nieuwe woning zeer centraal gelegen nabij scholen en winkels. Tevens is Tilburg binnen enkele minuten te bereiken.

In het straatbeeld schitteren woningen met karakteristieke dorpachtige architectuur. Het Meesters Hof heeft voor ieder wat wils: karakteristieke kavels, royale rijwoningen, gewilde levensloopbestendige woningen en modern afgewerkte twee-onder-een-kapwoningen. Deze nieuwe wijk kent een exclusief hofje waar je de dorpse rust ervaart.

Als je straks een woning koopt in Het Meesters Hof, dan kan je jouw nieuwe woning helemaal personaliseren en zelfs volledig woonklaar laten maken. Via Housing Heroes krijg je namelijk een eigen wooncoach die je van begin tot eind begeleidt in het maken van alle keuzes en heb je één aanspreekpunt om jouw woning volledig naar eigen smaak aan te passen en in te richten. Denk hierbij aan de indeling, vloer- of wandafwerking, gordijnen, verlichting en zelf het meubilair. Zo hoef je straks alleen nog maar je verhuisdozen uit te pakken,  dat is pas lekker thuiskomen!

De keuken

In dit project is samen met de aannemer gekozen voor een andere aanpak. De aannemer heeft niet gekozen voor een basiskeuken maar voor een stelpost. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden en passend bij de indeling van de woning. Bijgaand enkele inspiratiekeukens welke in diverse merken kunnen worden aangeboden zoals ons huismerk Silverline of met het designmerk SieMatic. Ook met de apparatuur kun je alle kanten op, denk aan het instapmerk Pelgrim maar ook Siemens of Miele zijn mogelijk. Voor de bladen hebben we ook vele mogelijkheden. Met andere woorden laat je inspireren bij ASWA keukens.

Ontwikkelaar:

Roozen van Hoppe Bouw & Ontwikkeling

Aannemer:

Roozen van Hoppe Bouw & Ontwikkeling

Info & Verkoop:

Marcel Panis Makelaardij

Keukenshowroom:

ASWA Keukens Uden