De Hollandse Tuin
in Nijmegen

Het project ‘De Hollandse Tuin’ bestaat uit 31 eengezinswoningen rondom een groene binnentuin. Met optimale keuzevrijheid om de woning helemaal naar eigen wens in te richten en vorm te geven. Het project wordt gerealiseerd in het levendige hart van de Waalsprong, in Hof van Holland. Hier ervaar je het nieuwe stadse wonen. Altijd met de voorzieningen binnen handbereik.

De 31 woningen worden in een U-vorm opgezet en bestaan uit tussen- en hoekwoningen, met verschillende woonoppervlaktes vanaf 116m2.  Door het hof aan de binnenzijde geniet je optimaal van het groen in een stadse omgeving. Met behulp van een woningconfigurator kun je zelf je woning samenstellen. Kies onder andere zelf het ontwerp van je gevel, het aantal woonlagen en de kleur van je woning. Dankzij de vele mogelijkheden zal er een gevarieerd straatbeeld ontstaan.

De keukens

De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een keuken op maat aan. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden en passend bij de indeling van de woning. De mogelijke opstellingen kunnen in diverse merken worden aangeboden zoals ons huismerk Silverline of met het designmerk SieMatic. Ook met de apparatuur kun je alle kanten op, denk aan het instapmerk Pelgrim maar ook Siemens of Miele zijn mogelijk. Voor de bladen hebben we ook vele mogelijkheden. Met andere woorden laat je inspireren bij ASWA keukens.

ONTWIKKELAAR

Keyserhoff Vastgoed B.V.

AANNEMER

Bouwmij Janssen

INFO & VERKOOP

Open Makelaars

KEUKENZAAK:

Keuken showroom ASWA Keukens Uden