Mooi Wonen in Berkel-Enschot

Landelijk wonen en toch vlakbij diverse voorzieningen en uitvalswegen. Dat kan in Berkel-Enschot. Hier heb je de ruimte, kom je op je eigen plekje helemaal tot rust en heb je in de omgeving toch alle voorzieningen van het nieuwe Dorpshart van Berkel-Enschot. Dat is nog eens Mooi Wonen!

Project Mooi Wonen in Berkel-Enschot met SieMatic keukens

Project Mooi Wonen in Berkel-Enschot met SieMatic keukens

Op een fantastische plek in het Brabantse landschap binnen het project Koningsoord, worden 3 riante vrijstaande en 4 vrijstaand geschakelde woningen gerealiseerd. Deze woningen van Mooi Wonen zijn hét alternatief voor ‘zelfbouwen’.

De voordelen voor jou? Een woning die helemaal compleet wordt opgeleverd met luxe keuken en badkamer. Riante leefruimten met veel mogelijkheden qua indelingen, zodat je zonder uit te bouwen extra ruimten en functies op de begane grond kunt creëren. Een woning gerealiseerd zoals jij dat wil, zonder financiële verrassingen. Top toch! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek het zelf op deze site.

De keukens:

Mooi Wonen in Berkel-Enschot biedt in totaal 7 luxe woningen, met een doordachte architectuur omgeven door het groen, vlakbij het centrum. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. In de basis is steevast gekozen voor kwaliteitsmerken. Voor dit project is er daarom gekozen voor designmerk SieMatic. De luxe (basis)keuken is voorzien van vier Siemens inbouwapparaten met o.a. een Siemens inductionAir kookplaat, ofwel een inductiekookplaat met afzuiging. Daarnaast is het werkblad van een 2 cm “light design” composiet. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar:

Bloom VastgoedCreatie

Aannemer:

Hartman bouwbedrijf

Architect:

Bedaux de Brouwer Architecten