De Tulp in Geldrop

Behaaglijk en uniek wonen in de oude stadskern van Geldrop? Project De Tulp maakt het mogelijk. Dit sfeervolle appartementencomplex met slechts één woning per woonlaag is door Houta gerealiseerd: de exclusieve appartementen bieden veel privacy en het ultieme gevoel van rust en luxe. 

Project De Tulp in Geldrop met SilverLine keukens

Project De Tulp in Geldrop met SilverLine keukens

Midden in het centrum van Geldrop wordt in 2018 het kleinschalige appartementengebouw De Tulp opgeleverd. Aan de historische Heuvel met vele prachtige fabrikanten villa’s bouwt Houta vastgoed een 4 tal appartementen met slechts 1 woning per laag. Dé gelegenheid voor mensen te midden van de vele en gezellige voorzieningen in het centrum van Geldrop willen wonen.

Ruimte en vrijheid gaan in Geldrop hand in hand met de stedelijkheid van winkels, horecagelegenheden, scholen en openbaar vervoer. Wonen in De Tulp staat voor onbezorgd genieten met alle gemakken binnen handbereik. In dit project heeft duurzaamheid een bepalende rol gespeeld. In De Tulp zijn moderne installaties toegepast, waarbij rekening is gehouden met een zo laag mogelijke milieubelasting.

De keuken:
Samen met Houta is in de basis gekozen voor ons huismerk SilverLine. De veelzijdige keukens zijn voorzien van minimaal 5 Pelgrim keukenapparaten. Aanvullend op het basisontwerp hebben de kopers een ruime vrijheid om de keuken naar eigen inzicht aan te passen.

Ontwikkelaar / aannemer:
HOUTA ontwikkelt en bouwt