Meeris Modern
in Valkenswaard

Meeris Modern is precies wat de naam belooft: wonen in een moderne vrijstaande woning op een van de meest gewilde locaties van Valkenswaard. Natuurlijk van alle gemakken voorzien, comfortabel en zeer energiezuinig. Kortom, helemaal van deze tijd en op de toekomst voorbereid.

Project Meeris Modern in Valkenswaard, ASWA Keukens

Project Meeris Modern in Valkenswaard, ASWA Keukens

Er zijn volop redenen die Meeris Modern uniek maken. Voor de één is dat de gunstige ligging vlakbij het gezellige centrum van Valkenswaard, voor de ander het duurzame karakter of de eigentijdse architectuur, de groene natuur rond Valkenswaard of de geringe afstand van hightech hotspot Eindhoven. Het mooie is dat je dat allemaal binnen handbereik hebt.

In Meeris Modern komen vier energie neutrale woningen op unieke locatie in Valkenswaard. Met een eigentijdse en stijlvolle architectuur vormen ze samen een eenheid, maar als je goed kijkt zijn ze stuk voor stuk net even anders. Genoeg ruimte dus voor je eigen voorkeuren. Een uitbouw voor gelijkvloers wonen of werken aan huis, een carport, extra berging of een overkapping? Dát is het veelzijdige van Meeris modern.

Modern houdt ook in dat jouw huis klaar is voor de toekomst en over de nieuwste energietechnieken beschikt, zoals een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. De woning is zeer energiezuinig (epc 0) en levert zelf de elektriciteit die nodig is om alle ingebouwde installaties te laten draaien.

De keuken

In dit project is samen met V.O.F de Meeris  gekozen voor een andere aanpak. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een maatwerk keuken aan, ofwel een keuken op maat voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning. In de aankoopsom van de woning is een keukencheque t.w.v. € 10.000,- opgenomen.

Ontwikkelaar

De Meeris projectontwikkeling

Aannemer

Aannemersbedrijf H. van Rijswijck B.V.

Info & verkoop

Verhagen Makelaars Waalre

Architect

Margry | Arts architecten

Keukenzaak Helmond

Keukenshowroom ASWA Keukens Helmond