Juweel Fase 2
in Zoetermeer

Met de realisatie van plan Juweel zal vorm worden gegeven aan een nieuwe buurt in de wijk Rokkeveen te Zoetermeer. In het Juweel is plaats voor jong en oud! Het plan bestaat in totaal uit 71 woningen (gefaseerd).

Project Juweel fase 2 in Zoetermeer, ASWA Keukens

In de Zoetermeerse wijk Rokkeveen worden tussen 71 grondgebonden nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Het aanbod bestaat uit rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De verschillende type woningen onderscheiden zich door de rijke architectuur. Vanaf de Sieraadlaan wordt een nieuwe aansluiting gerealiseerd die toegang geeft tot de nieuwe buurt.

De verkoop van fase 2 is in december 2019 gestart. Deze fase bestaat uit 13 exclusieve woningen die zich ieder afzonderlijk onderscheiden door de toepassing van verschillende kleuren metselwerk, geveldetails, kapvormen en woningplattegronden. De woningen zijn verdeeld over 4 woningtypes. Type Máxima, Beatrix, Juliana en Wilhelmina. Deze woningen zijn dan ook met recht ‘de Koninginnen van Juweel’.

DE KEUKENS

In dit project is samen met Janssen de Jong Projectontwikkeling gekozen voor een andere aanpak. De woningen in fase 2 hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een maatwerk keuken aan, ofwel een keuken op maat voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning. In de aankoopsom van de woning is een keukencheque t.w.v. € 12.500,- opgenomen.

ONTWIKKELAAR

Janssen de Jong Projectontwikkeling

AANNEMER

Van Wijnen Stolwijk

INFO & VERKOOP

De Makelaars Zoetermeer

KEUKENZAAK Dordrecht:

Keukenshowroom ASWA Keukens Dordrecht