Koninginnehof in Zwijndrecht

In hartje Zwijndrecht vormt ‘De Koninginnehof’ met haar 37 ruime eengezinswoningen een prettige en veilige woonomgeving. De Koninginnehof heeft één toegangsweg naar een eigen binnenterrein, waardoor het hof een speelvriendelijke plek is voor kinderen. 

Project Koninginnehof in Zwijndrecht

Project Koninginnehof in Zwijndrecht, voorzien van SilverLine keukens

De Koninginnehof geeft je keuze uit drie verschillende woningtypen. Alle woningen zijn voorzien van een tuin met een houten berging, waarbij de achtertuinen grenzen aan het besloten woonhof. Een groot aantal woningen heeft een eigen parkeerplaats op het binnenterrein.

Type Helena
Aan de Koninginneweg staan 18 mooie statige herenhuizen, gebouwd in jaren dertig-stijl met stijlvolle gevels en hoge plafonds.

Type Alicia 
Aan de Van Ruisdaelstraat staan 6 ruime drive-in woningen met mogelijkheid van parkeren en een tuinkamer van circa 20 m² op de begane grond.

Type Norée
Aan de Hobbemastraat staan 13 eengezinswoningen, deels met eigen parkeerplekken op het binnenterrein. De nieuwbouwwoningen hebben een totaaloppervlak van circa 110 m² en een tuin op het zuidoosten.

De keuken:
Voor dit project is samen met de projectontwikkelaar gekozen voor een opstelling in ons veelzijdige huismerk SilverLine. In totaal zijn er 2 (basis)keukens ontworpen, waarin de kopers alle vrijheid krijgen om de keukenruimte naar eigen wensen vorm te geven. De uitgewerkte opstellingen zijn voorzien van drie Siemens inbouwapparaten en een 2 cm design kunststof werkblad.

Aanvullend op het basisontwerp, is er een luxere variant uitgewerkt. Deze opstellingen zijn voorzien van maar liefst 5 Siemens inbouwapparaten. Door de aanwezigheid van een “light design” composiet werkblad, is de luxere keukenvariant helemaal compleet.

Ontwikkelaar:
Woonkracht 10

Architect:
Kern Architecten

Showroom: 
ASWA Keukens Dordrecht