Bosvilla’s Berkenlaan
in Waalre

In het voorjaar van 2018 startte projectontwikkelaar Arlo BV met de bouw vijf vrijstaande ruime moderne villa’s aan de rand van Waalre-Dorp aan de Berkenlaan. Deze woningen zijn in samenwerking met (Lex) Beusen Architecten tot stand gekomen.

Project Bosvilla's Berkenlaan in Waalre

Project Bosvilla’s Berkenlaan in Waalre met SieMatic keukens

Het worden eigentijdse moderne villa’s met tal van mogelijkheden om in te delen en standaard uitgevoerd met ruime woonkamer, grote woonkeuken (niet in de basis opgenomen), 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Uiteraard zijn er de nodige inspraakmogelijkheden zolang de bouwfase dit toelaat.

De ruime kavels variëren in grote van 720 m2 tot maximaal 1454 m2. Afhankelijk van het verkrijgen van een omgevingsvergunning en de verkoopresultaten wordt in het voorjaar van 2018 gestart met de bouwactiviteiten.

De keuken:
Arlo Vastgoed biedt high-end, exclusieve bosvilla’s op een schitterende locatie. Het keukenontwerp is daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. Voor dit project is er daarom gekozen voor SieMatic “maatwerk”. De zeer luxe voorbeeldkeuken is voorzien van maar liefst vijf Siemens inbouwapparaten met o.a. een stoomoven en combi-oven, en niet te vergeten in alle appartementen een Siemens kookplaat met werkbladbladafzuiging. Daarnaast is het werkblad van een 2 cm “light design” composiet.

De kopers zijn vrij om verdere invulling aan de keukenruimte te geven of kunnen de basiskeuken naar eigen wensen invullen.

Ontwikkelaar:
Arlo Vastgoed BV

Aannemer:
Van Rijswijck

Architect:
Beusen Architecten