Kloostervelden in Sterksel

Op het Providentia-terrein in het Noord-Brabantse Sterksel, gelegen in gemeente Heeze-Leende, ontstaat een nieuwe bijzondere woonplek. Een grootse, nieuwe woonomgeving met hoofdrollen voor groen, ruimte en intermenselijk respect. Een plek waar verschillende werelden samenkomen zoals mens en natuur en zorg en wonen. Dat is Kloostervelden, wonen in de Vrije Ruimte!

Project - Kloostervelden in Sterksel

Project Kloostervelden in Sterksel

Gemeente Heeze-Leende (15.000 inwoners) is sfeervol en bovenal veilig. Of u nu voor rust kiest of juist voor actie, er is ruimte voor elk moment. Lekker winkelen, een potje hockey of uit eten met vrienden. Heeze-Leende is een heerlijke plek om te wonen, te werken en te ‘zijn’. De authentieke, Brabantse gemoedelijkheid is op elke straathoek voelbaar. Het is een plek met karakter en fundament. Een dorp waar u (op) kunt bouwen.

Sterksel bedekt het meest oostelijke puntje van de gemeente Heeze-Leende en zo´n 1350 inwoners hebben er hun thuis. De kleine kern beslaat een schitterend, landelijk gebied en staat ondanks zijn bescheiden omvang bol van bezienswaardigheden.

Kloostervelden grenst aan de Albertlaan in het buitengebied van Sterksel. Het leefgebied blinkt uit in landelijke schoonheid, voelt aan als een park en is ingebed in een typisch Brabants panorama. Landelijk wonen dus, op maximaal twintig minuten fietsen van Heeze en Leende en half uurtje met de auto of het openbaar vervoer van Eindhoven. Daarnaast wordt Providentia in de toekomst zelf verrijkt met nieuwe faciliteiten. Kortom, alles wat u nodig hebt, is heel dichtbij!

Project - Kloostervelden in Sterksel

Project Kloostervelden in Sterksel

De keuken
In de Kloostervelden wordt een grote diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen gerealiseerd, met onder meer vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen. Voor Woonveste Projectontwikkeling hebben we in dit project een keukenvoorstel voor de Parkwoningen (fase 3B) uitgewerkt van ons huismerk SilverLine. In de keuken is opgenomen; een complete set aan Siemens apparatuur en een werkblad van “light design” composiet. De kopers hebben de vrijheid om de keuken volledig naar eigen wensen in te vullen.

Ontwikkelaar:
CRA Vastgoed B.V. & Woonveste Projectontwikkeling BV

Aannemer: 
Woonveste Bouw

Architect:
ComZone Architecten

Showroom:
ASWA Image Store te Helmond