Belvedère in Kop van Hilversum

Project_Novaform_kop van Hilversum_1

Project Belvedère in Kop van Hilversum. Keukens van het huismerk SilverLine.

Kop van Hilversum ligt op de hoek van de Van Linschotenlaan en Oostereind in Hilversum. Hier worden 55 nieuwbouw appartementen “Belvedère” gerealiseerd. Nieuwbouw appartementen inclusief een fietsenberging, bergingskelder. Het gebouw telt tien verdiepingen met drie- en vierkamerappartementen, die variëren in oppervlakte van 64 tot 126 m2.

Appartementen in een bijzondere vorm
Novaform Vastgoedontwikkelaars zal op de hoek van Oostereind en de Van Linschotenlaan te Hilversum een appartementencomplex ontwikkelen. Dit appartementencomplex vormt de afsluiting van de zes appartementenblokken die in de jaren tachtig aan de Van Linschotenlaan (nabij Tergooiziekenhuizen) zijn gebouwd en heeft een opvallende ’vaasvorm’. Om de verkoop van het appartementencomplex mogelijk te maken heeft Novaform in samenwerking met de architect René van Zuuk van het gelijknamige architectenbureau René van Zuuk Architecten te Amstelveen het appartementencomplex aangepast naar de wensen van belegger Altera Vastgoed.

Altera neemt alle appartementen in belegging. Het gebouw telt 10 verdiepingen met 3- en 4-kamerappartementen, die variëren in oppervlakte van 64 tot 126 m2. De appartementen worden verhuurd in het middensegment. Het project wordt gepositioneerd onder de naam Belvedère, wat verwijst naar het fenomenale uitzicht over Hilversum en de bosrijke omgeving. Voor inschrijven en meer informatie klik.

De keukens:
Voor dit unieke gebouw hebben we 3 keuken type samen met belegger Altera Vastgoed en Novaform Vastgoedontwikkelaars ontworpen. De SilverLine keukens zijn voorzien van Atag apparatuur en voorzien van een robuust composiet werkblad. Deze opstellingen hebben we daarna aangepast aan de vele verschillende keukenruimtes.

Opdrachtgever:
Novaform Vastgoedontwikkelaars / Altera Vastgoed

Aannemer:
Lokhorst Bouw en Ontwikkeling

Architect:
René van Zuuk Architecten